[COYS-Welcome Højbjerg]熱刺球迷吹水區224

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
仲想唔想要Semedo黎
我Celik打手嚟
唔好搞Semedo啦
拜仁有咩得罪你
對我地收左制啦
如果用今場既態度,我諗十八粒都有得輸
拜仁今年真心勁 迫搶快 隊波d人又識走位
真心想睇下拜仁打利
對我地個場好多世界波
拜仁根本就係基本功嘅極致 onetwo走位配合 快速轉邊落底出波 啲波爽到
7-2炒poch
8-2炒思迪安

撚伯係唯一幸存者
啲逼搶好撚準 同埋啲進攻勁立體 乜都有 又多合作
鏝同佢地根本冠軍戰
但哥狗拜(我覺得勁過而家)都比全盛巴屌打
前幾年德國國家隊咁 機動性強 又多進攻點
8-2
宜家勁啲喎哥狗個陣格硬要玩傳控完全唔夾拜 琴日拜前場都五人逼搶逼到疤波都用唔到
一攞到個波三四腳已經去到三閘線有攻勢唔會妹下妹下咁
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
人哋快版U
#thfc defender Eric Dier has co-founded a new app named Spotlas which encourages users to recommend social spots they have visited such as beaches and bars. [Evening Standard]
[@Sport_Mediaset] | AC Milan have now reached an economic agreement with Tottenham Hotspur for the transfer of Serge Aurier.

However Maldini and Massara after careful evaluation the player’s exuberant character could now look to pursue other targets upon reflection.

#THFC #COYS
睇番記錄 rb踢我地兩場一場17犯一場21
連埋馬體場21 三場波foul左59次都冇人話佢地芧閪
仲記得lucas中圈一拎好準備推就會比人踢跌 點撚樣打反擊

根本就係以犯規黎守 出面啲戰術分析寫以馬體會之道還施彼身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞