[COYS-Welcome Højbjerg]熱刺球迷吹水區224

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
https://twitter.com/thespursweb/status/1294021549603856384?s=21

哥狗係咪睇完trailer 就即刻叫鏝落bid
因為踢一個deep lying嘅話佢直接同winks爭位 而佢都似可以即插即用 但winks最佳位又係deep lying咪覺得有啲kick 不過踢返雙中場都得嘅
係因為ssk企位差 winks先企最deep啫
以前有wym/dier嗰時winks係踢前啲
無論佢留喺度(假設真係諗住盧當靴)定去曼城 定位都應該係gundogan咁 做曬三個位嘅rotation
其實要統稱deep lying嘅話,Hojbjerg都唔係太係依類

不過最緊要係個球員特性啫

Hojbjerg近年比較特出係在於佢防守個數據係極叻仔之餘,仲會可以比到波上前,交到比合適嘅人

如果真係要對比隊內嘅球員嘅話,最易被取締個個會係Sissoko

Winks個特性始終係在於梳理中後場,點樣去維持個功勢同Keep position

特點係有明顯嘅分別嘅
一樣諗法
所以唔會話會冇位踢

不過如果靴 肥 盧 踢得起,Winks會變後備咁解啫
肥踢得起

做番三十米,唔係三十秒
就係驚佢比人踢落後備 始終佢係為數不多上到位嘅青訓又持續咁進步緊 又靚仔擔心佢冇正選會走人 不過有寶嘅話winks可能可以踢返上啲變沙維 同埋開頭以為寶係單一功能個款防中 照你上面啲數據咁睇佢似素個種踢法咁就好 還掂素個位都要再upgrade
就係驚佢比人踢落後備 始終佢係為數不多上到位嘅青訓又持續咁進步緊 又靚仔擔心佢冇正選會走人 不過有寶嘅話winks可能可以踢返上啲變沙維 同埋開頭以為寶係單一功能個款防中 照你上面啲數據咁睇佢似素個種踢法咁就好 還掂素個位都要再upgrade
sor個線路有問題連覆幾個一樣
笑了
report 左你洗板
好撚25

Testing
推po
咁就等佢真係想走先算

依家又唔係冇得爭位踢
洗版熱狗
唔想榮走呀
話晒係出得大場面嘅one of our own
中場依家最有火係佢,同埋佢防守d interception 進步左好多,摩佬賣佢既我同佢死過
都唔洗擔心, winks應該係摩最愛嗰類球員
加上中場要輪換, 況且我覺得佢會係正選添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞