有冇澳門人可以講下澳門現狀

126 回覆
61 Like 5 Dislike
https://youtu.be/MHQSZXZxXug
88蚊高質放題 又有女睇
朝早返工,少左車,揸車爽左 同比以前清靜好多。
有一樣on9就係因為暑假,話使用者會減少,變到20分鐘一班,班官真係同限聚令班仆街一鳩樣
多 勁過疫情前
計返車船費咪又係差唔多
係咪條街冇晒人好舒服?
驚咩
咁無人叫你去澳門剩買手信
你玩完順便買少少姐
其實我想講既係。你地係勢咁屌澳門人有乜用?
你地見到網上既澳門人就係光明正大既藍絲
人地澳門有23條。咁出位撐香港。好容易工都無
同埋你覺得一個以賭業為主既地方。個地方會唔黑暗?

PS:大把澳門後生仔都撐香港。不過呢D野只能圍內朋友講
they deserve it
賭收只係以前的1%都冇
再咁落去捱唔到幾耐
好,真係希望係咁,歡迎撐港嘅後生仔嚟香港一齊搵食,等我哋踢返啲藍絲廢老去澳門
咁既然佢哋點都唔可能公開撐香港 甚至藍絲多到乜咁
議會都係得4個民主派
咁屌唔屌澳門人又有乜所謂
因為佢哋點都唔會企香港人呢邊
有無聽過多一個朋友好過少一個敵人?屌你咪撚咁on9成日幫香港樹敵啦
佢哋又死都唔會做啲乜幫到香港?咁叫朋友?
唔屌佢哋就係為咗佢哋可以「圍內朋友撐香港」
新金融中心 驚閪
旅遊區嗰d 行兩步就一間
輕軌走線同觀光線無異,點叫居民日日坐,單車都快過佢,又去唔到屎中心
同你講都晒鳩氣。比你做特首助手都死撚梗
無辦法,之前剩係嗰個咩玄學大師詹乜乜已經搞臭晒澳門人個朵
Up乜撚嘢 乜撚特首助手 屌原來同個傻嘅傾 唔掛得咁撚on9
屌你 仲唔即刻過澳門普度眾生
車廂係正,但條路線又短又多急灣,好似上左過山車咁
唔撚該你 睇清楚澳門民情先嚟講經啦柒頭!佢哋撐香港?撐你老母呀

澳門高登:特朗普在我們澳門人眼中只係一隻識逗人笑的美國小丑,只有豬咁蠢又奴隸格的香港人先至奶佢鞋底
https://lih.kg/2143015
澳門人好乖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞