美國最應該封殺嘅中國企業:騰訊

337 回覆
894 Like 8 Dislike
真,企鵝啲驚全部都係速食呃錢果type,對遊戲業生態本身已經有害
外判係一回事啦
好似lol咁英雄design係公司職員設計
造型有時就外判
唔打機!唔俾佢賺!
英雄designer同artists 兩回事喎
前者中國人有咩咁重要
美術就話有啲血汗搵中國人幫手整
就算唔計中資背景 企鵝都係業界毒瘤
你地都識講影響好多人,咁你諗下美國敢唔敢一野封殺
萬事離唔開講理,唔好打機打到上曬腦
大到不能倒
自己買賣700賺唔少錢,其實得你香港人反佢冇用,佢啲遊戲連二三四線國家既人民都會課金玩,除非你香港人既實力同文宣影響超大,唔係都冇乜可能
抖音之前吹到日本人都玩添,而家點?
鋼鍊教我等價交換同真相背後既真相
火影教我影既意志
日廠好似好好多
任記 capcom 暗榮 se atlas 應該未赤化
但會唔會自己奶就難講
美國又要股災了
而家美國為左玩政治放棄埋經濟
上哂腦哂
亞洲日韓自己本身不嬲都有自己高質遊戲,騰訊咁多年都好難打入去,但日本好似今年真係有幾隻遊戲比佢入侵到。唔講咁遠,我就講番我地香港人區,PUG傳說對決 乜柒戰爭,呢啲真係好多香港人課金
罰下稅玩下都好
fate教我補魔要成為正義的夥伴
係火的意志

Qq係靠支共Ban icq msn WhatsApp fb 起家,如果而家到佢俾人ban唔知會點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞