2020年春季日劇討論(11)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
呢套唔好睇ga
個陣好鍾意睇絕對彼氏有睇到

相武同速水係幾襯
果個係咪 相武 全盛期?我記得有一期我用佢做手機wallpaper
呢套仲有水嶋
首歌又正
miu攪攪下會唔會最後個集突然彈石原出嚟 加bgm係lemon
絕對彼氏+零秒出手個期?
之後就霉左
唔知關唔關同長瀨智也一齊事
不過無記錯相武同速水當年都算係收視毒藥黎
賢賢正喎
咁靚仔唔介意成日睇
田中圭就減下產會好d
如果我公司有啲咁既人一定勁躁
關你鬼事啦冇啦啦俾翻個波我
睇佢manager ig腎仔個頭同身型似係拍/準備緊Kingdom 2
希望冇估錯
現實有啲咁既人實犯眾憎開佢波啦
睇完藥劑師第4集
覺得無你哋講到咁嚴重
老實講睇過日本d forum,呢度應該真係唯一一個反圭嘅地方 佢係日本真係好鬼紅開親電視都見到
成套藥濟師嗰節奏好怪。今集喺咁loop 奴隸呢個term ,雖然係中心但句句都提就好煩

仲有好多對白同場景都睇到好老尷,石原又好多時chok 嗰樣講經

唯一歡樂就係睇部長賣下笑

套劇去到依一集可以話嗰編劇未夠功力,現實醫療體制腐敗同病人背後故事處理得好唔平衡。
唔記得講,第一同第四集我都有喊到感動到,但好多氛圍都令我覺得尷尬飛住睇
不過個陣大叔的愛,我唔睇開日劇既朋友都話個男主角好搞笑,幾鐘意佢
I suggest you read "Love Movies" at your conveience.
就連girlschannel呢D八婆多嘅地方都唔係好反佢
點解個煩膠英文人會喺呢到出沒
可能個po最近太熱鬧
連登不嬲都係同出面相反
我都係睇girlschannel 八卦想睇下藥劑師劇評,點知講親田中圭都係讚佢好有型好靚仔,仲話佢係劇度幫石原冚被好溫柔
其實田中圭做大叔的愛幾好
做傻仔角色討好過做靚仔角色好多
因為佢真係唔靚仔呀
我身邊都有人咁講
第一次睇呢個post嚇親呀唔知呢度咁多人憎佢
林遣都唔拍已經唔同晒 留喺電影版完咗佢咪算
電影最後嗰幕sweet到
因為龜做主演我一集都冇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞