2020年春季日劇討論(11)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike

搵圖先記得有魚
講起呢排back number up哂full version上youtube
唔知點解我就係唔係好鐘意胖虎
第一次望到佢個樣已經唔係好鐘意睇佢D野 (我知你地會覺得我好奇怪,明明咁靚仔我都唔知原因)
但又好想睇賢仔,你地提左我重有suda就好有衝動睇啦
唔知係唐田個樣大眾相定新木造型太靚,劇入面佢真係成個萬年配角樣,完全唔覺得佢會紅
呢套入面macken成日著西裝夠晒型
我寧願睇呀妹都唔想睇家姐
你有冇睇佢上綜藝?
好可愛好好j
Suda戲份唔太多,不過幾好笑
主要都係腎仔同門脇麥瘋狂錫
有時候咪睇但唔係必睇囉
冇計錯佢係咪做有錢女?
可能因為佢個樣一啲有錢女氣質都冇但新木同真劍佑真係似有錢仔有錢女
到而家都唔覺得唐田靚
睇完都唔會有好深印象
但真劍佑同賢賢都好正好養眼
講開胖虎
佢同佢細佬好唔似樣
今集suits 中村杏好多戲份
女優我揀左高畑,其他同你一樣
我心目中最佳番外篇

睇致命之吻同致命平行一定要梅花間竹咁睇

PS:喂你哋5日就爆咗上一個post
我都覺得未去到必睇呢個階段
純粹一開頭對佢期望太低 所以當佢交到少少貨嗰陣先有啲驚喜
個投票都幾難揀
但女主角一定唔會投上白石
覺得佢太難頂棄劇......
吉高
姐係一集之吻,一集平行咁睇?
之吻1 - 平行1 - 之吻2 - 平行2
如此類推
完全唔似但不愧係雄霸,兩個仔個名都字字鏗鏘
我初初都覺得佢個樣有d違和感007,火曜surprise,灑落主義嗰堆真劍佑有陣時轆大對眼個無辜樣,好撚想贏個霸氣樣,之後贏咗007班阿叔個歡呼呢d睇下睇下又覺得佢一時好cute一時好wild其實都幾charm
唐田做大學教授個女,但新木係大財團個女,個樣落差太大
有集平行
每次都要同泰造打交,打完又要眼仔碌碌咁無辜樣
心理陰影咁樣既姿勢畀真劍佑爆佢駄
好想重溫
之前佢同賢賢上人類觀察都cute到爆
仲有同東出條賤種上驚喜星期二都超得意
我就係梗係覺得佢個樣唔知點咁望住唔係好舒服咁
等我了解佢多啲先可能會對佢改觀

Btw佢兩兄弟個名都好型,好有霸氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞