[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!13週年粗卡!!!!

1001 回覆
56 Like 19 Dislike
想知20年有咩契機睇中少時
見到有人響比較twice同snsd嘅post 貼咗少時debut stage一睇就著迷了
利申翻之前唔聽男女團
TAEYEON & #HYO are the only SM female soloists & SNSD members to have a MV with 1 million likes!

#HYO also broke the record and is now the fastest MV by a SM female soloist to surpass 1M likes on YouTube, with only 29 days of release! Previously was TAEYEON’s ‘I’ (1 year & 10 months). Legends!

玩到計like 咁串
孝淵真係愈大愈好睇
https://youtu.be/MoOaVJu55S8

上集嘉賓話想見抽,今集洪錫天話鐘意允,個個上來都倒米

啱啱睇到呢個cover幾特別

Evolution of 소녀시대(SNSD)
https://youtu.be/RtWvRWvwERA
秀英絕對唔差
只不過前面有vocal line ,佢自己綜藝感max,搞到少左人注意佢唱得
因咩事?
佢近排有幅相用咗🍒做caption
原來呢個係某男嘅大陸唯飯用嘅emoji
結果有啲簡體字係話佢bi*tch 呀 或者唔好聽嘅說話
不過諗深一層 佢睇唔明中文嘅 係因為第一眼我地睇得明所以先會咁嬲
我都係report曬佢就算
同埋好多fans都用心心洗緊板
唔知以為個emoji佢買起左
啲毒唯真係kpop毒瘤
喺個公海圍爐po圍完爐 d回憶番曬嚟 要即刻番煲d con了
好好睇
今年無左好多con睇

BOA 20週年快樂

(大家都有既花花紋身貼紙 希望唔只年曆啦)
已經唔敢奢望 當年曆算
允果d貼紙以為比人打瘀左咁
如果唔係yuri tv泰妍講起
我都唔記得左有ohgg呢樣野
泰妍都唔記得邊個係ohgg邊個唔係ohgg...
Oh!GG除咗出咗2首歌, 去法國玩同拍年曆仲有做過乜
新劇《 #私生活 》 #徐玄 & #高庚杓 「高富帥美CP」確定出演人氣綜藝《 #認識的哥哥 》!
又可以睇小賢同希大 鬥嘴 正
睇吓會唔會提容和
少時上去成日都講起容和
容和上去又成日會提到少時

利申 紅薯飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞