[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!13週年粗卡!!!!

1001 回覆
56 Like 19 Dislike

h connect好似要執
台灣果邊fb 好似話無影響,淨係韓國果邊唔做retail?

允兒無做代言之後都係睇下就算

h connect好似要執
台灣果邊fb 好似話無影響,淨係韓國果邊唔做retail?

允兒無做代言之後都係睇下就算

same不過佢地啲圖好靚
最尾個眼神
呢種style真正體現到Hyo既魅力
留名
頭先po喺公海圍爐個post應該冇上水面,返黎取暖先
想講秀英真係好努力。喺youtube睇左段聲樂評價既片有感而發,就算少時已經上左神枱,咁多位成員都冇hea,出道十幾年都仲會俾人睇到有進步,秀英我覺得係好出色既一個,喺少時入面歌唱佢唔係最優秀,甚至喺SM時期佢都係唯一一個冇solo過既成員,連sm station都冇,所以留意唔到佢歌喉都好正常,但我好想有多啲人睇到,我真心覺得好好聽

開全咪
Sailing(0805)

https://youtu.be/nA-jj3vmNxU

wind flower

https://youtu.be/zqLiN6Bypxg
https://youtu.be/HTlH5tOddFU
呢首都好好聽
秀英唱功真係進步好多想聽佢出多幾首歌
把聲好溫柔
《私生活》緊急暫停拍攝。

《私生活》的一名劇組工作人員曾經去過其他部戲的拍攝現場,該劇組目前有武漢肺炎確診病例。
雖然該工作人員不是直接接觸者,安全起見接受了檢測。
故《私生活》拍攝亦暫時中止。

秀英的《Run On》有工作人員與其他劇組的疑似罹病者有直接接觸,該工作人員接受武漢肺炎檢測後先進行自我隔離。
《Run On》劇組今天的拍攝因此提早結束。

《Run On》工作人員與其他劇組的疑似罹病者的檢測結果都還沒出來。

兩套都係jtbc,係咪同一個黎
同一個人黎㗎?
笑咗
16年開始追IU, 20年先開始追少時
兩邊都錯過咗好多嘢
雖然係咁 但淨係綜藝都有排你追返
睇左Channel 少女時代未?呢個真係好想佢出第二季
建議去小漫的snsd世界,有時序方便你由出道開始睇起,同埋都好齊下,大至團綜 小到個人cut
可以慢慢搣 爽呀
sone留名
幾時cb啊
多謝ching推薦 等我追番先 我都鍾意睇綜藝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞