[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(31) 多粒NV夢

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有二刀極意同埋幫人上150% 2種killer
仲可以全體冰加15%
英雄塔1週要用25隻,hard 3週mission 已經要75隻
150% killer 係passive自己先有wo
有幫單體加
原來BS左有, 但係得Magice atk 仲要先buff一隻, 自己食唔到demon buff (Fairies Killer passive有), 即係綁死冰魔攻隊友即係自己 / NV Aerith?

[2 uses per battle, can only be cast once per multicast]
Increase magic damage against demon and fairy (150%) for 4 turns to one ally, except caster
Increase ice physical damage (15%) for 4 turns to one ally, except caster
Increase ice magic damage (15%) for 4 turns to one ally, except caster
真係值100分?
未玩過魔攻角, 其真有幾幫到手?
定位係咪 冰魔攻入面既 NV Rain左右?
魔攻最大力肯定係佢
Bs 左lb 1 hit 冰屬350LB buff 左49500威力
好似好吸引但我黑仔無保底算啦
張5星卷出第二隻火皇帝,救命

但好在聖盾6隻可以bs
白菲就4隻上到nv但無得bs
其實唔識睇攻擊威力係咩概念
佢個招係咪似Tifa個D 1 HIT技定點?
點解Tifa 16000攻可以打幾億咁勁但其他幾萬攻個D先打幾千萬?
未玩過魔攻真係唔識, BTW原來SOL都識出冰
有50張自選好唔好換2隻白菲好?
本身冇補師, 有1隻白菲, 保底卷可以換一粒白菲輝源
定係抽多5000石好
屌佢老味原來有得換輝源
我分解左
咁買唔買5000碎
唔買啦,送50粒夠bs
又送50咁好?
冇珠送
啱啱有2粒珠,bs 2隻
但係kh 同二鬥要4粒拎STM
換左男優輝源上7星
剩返都唔知換邊粒,本來啱啱好換埋白菲上7星分解
男優好用咩?
中左咪順便升埋打塔用
岩先發現原來Madam BS左已經自帶LB+150% 被動
好想搏呀但明知自己柒
半抽算啦咁
[魔鬼MODE]
抽啦 抽啦
唔抽就緊係唔中啦 抽都有2%中
唔抽 中O既機會係0呀
你睇下呢度有抽O既巴打幾乎都抽到
好易中架喳 比D信心自己 你得O既
[/魔鬼MODE]
就係成日俾呢到啲巴搞到以為好易中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞