[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(31) 多粒NV夢

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
仲有Tifa LB 人殺200% + 奧丁就爆300% cap
兩隻NV Sol 用黎打Arena 超勁...
我用新舊Tina 加Sol 已經秒哂對手
剩返2隻食花生
屌10萬ep卷出第6隻舊裝備王
又係咁早維護,啱啱先開app
佢件STM好勁,等中8隻拎多件都正
放題抽左3下就中碎,留住先
https://exvius.gamepedia.com/Physalis_-Neo_Vision-/JP#Normal_State
F型最強リミット弾セット [4 turns cooldown, available on turn 1]
Increase LB damage (150%) for 4 turns to caster (can't be dispelled)
Increase ice physical damage (15%) for 4 turns to caster
Increase ice magic damage (15%) for 4 turns to caster

D招無特別 倍率唔錯 LB BS前後都係冰屬
上面招野LB加攻維持到4TURN好似係而家最耐O既LB BUFF
重can't be dispelled 好用!

好耐無中紅抽10000試下手氣
佢啲招都係20000威力
唔知搞乜春突然勁成倍
佢明白唔勁D人唔抽 都係要通脤
白蓮BS有全屬防+100% 重係普通招 係而家最勁屬防BUFF
不過BS得1 TURN 5 TURN CD
無野 睇錯 PASSIVE黎 自隊
佢個幾招紅技升到LV5都係得8000
不過原來係用45LB 即係只可以用一次.
死神暗龍菲都13000咁計都合理
無野 睇錯 PASSIVE黎 自隊
白菲BS左可以全屬90%抗, CLS
不過BS左連W技都冇埋
總要比以後出原生NV一條生路
聖盾BS左好撚勁, 但係CD 6 turn
呢3隻都係CD超長
好似為短期決戰用多啲
都係無咩興趣抽
碎片好易中架,抽左6粒鐘3隻碎片中左50張以上但係唔中畫家
睇黎3隻NV都係預BS一次出一次招就算
白菲BS個招好勁, 但係6turn先出一次, 維持4turn
BTW點解16妹作為原生NV個BS都有回合限制
唔係原生NV就冇回合限制架咩....唔通本身隻野唔係想出原生
KH個3隻都係咁
50+ 6950,唔係9950

停手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞