[1498] I.O.I討論區(19) 請夏5月正式Solo出道!!

1001 回覆
39 Like 3 Dislike
金度延不怕鬼.....但是怕蟲子
看她的臉就知道有多怕了
表情跟動作真的好可愛
有情還說鰻魚很可愛ㅋㅋㅋ
度延就說以後要送她泥鰍 叫有情跟泥鰍一起洗澡
有情還回答度延 : 好阿
https://www.facebook.com/its.beauty.doyeon/videos/323029888115746/
演藝家中介 大隻妹cut
https://www.youtube.com/watch?v=arhExN0nnFY

痴孖筋

笑左

saranghae 演藝家中介
金度延不怕鬼.....但是怕蟲子
看她的臉就知道有多怕了
表情跟動作真的好可愛
有情還說鰻魚很可愛ㅋㅋㅋ
度延就說以後要送她泥鰍 叫有情跟泥鰍一起洗澡
有情還回答度延 : 好阿
https://www.facebook.com/its.beauty.doyeon/videos/323029888115746/

諗起網上流傳果段蟲蟲通話
今集SlamDunk有澀琪作家 計213之後好耐冇係鏡頭前見過佢 剩係係佢IG睇到佢啲相

佢真係有d似Suzy

呢張真係世界級
https://www.instagram.com/p/BR52WqClU2H/
[ENGSUB] 170430 - OnStyle 'Get it Beauty 2017' Sejeong's message to her future husband
https://twitter.com/_sejeongdays/status/858528345377710080

召喚定世正戰隊先
Somi呢排個妝唔同左
所以先感覺上肥左

小強團DayDay最後嗰個女仔係台妹嚟 公海post有圖
[ENGSUB] 170430 - OnStyle 'Get it Beauty 2017' Sejeong's message to her future husband
https://twitter.com/_sejeongdays/status/858528345377710080

召喚定世正戰隊先

好呀老婆

個台妹冇子瑜咁正

個台妹冇子瑜咁正

暫時未有過韓國發展既台妹正過瑜 要睇下遲啲JYP個練習生台妹係點

個台妹冇子瑜咁正

暫時未有過韓國發展既台妹正過瑜 要睇下遲啲JYP個練習生台妹係點

jyp 練習生台妹個樣好西 麻麻地

個台妹冇子瑜咁正

TszYu個樣係靚嘅但真係比傳媒過份吹捧咗小小
btw DayDay輯相影到我MinJu塊面好肥
btw DayDay輯相影到我MinJu塊面好肥

小強個張大頭影到好似Kassy 岩岩第一眼睇認錯咗 仲係到諗Kassy入DayDay 唔係掛

個台妹冇子瑜咁正

Agger
吹得太大…我自己真係麻麻

個台妹冇子瑜咁正

Agger

台灣傳媒先吹得過份

大隻妹個幅好似小朋友啲畫

個台妹冇子瑜咁正

Agger

台灣傳媒先吹得過份

屌我都係咁同fd講
跟住比佢地話I.O.I柒 即刻屌鳩佢地 無啲taste

個台妹冇子瑜咁正

Agger

台灣傳媒先吹得過份

屌我都係咁同fd講

台霉日吹夜吹,吹到百年難得一遇
即係我又係果句,靚係靚既,但未至於咁誇張
正如李嘉欣啲人都話大美人,我就覺得好普通

個台妹冇子瑜咁正

Agger

台灣傳媒先吹得過份

屌我都係咁同fd講

西。。。西西西女人

個台妹冇子瑜咁正

Agger

台灣傳媒先吹得過份

屌我都係咁同fd講

得罪講句 台妹黎講子魚都唔叫靚

個台妹冇子瑜咁正

Agger

台灣傳媒先吹得過份

屌我都係咁同fd講

得罪講句 台妹黎講子魚都唔叫靚

其實對我嚟講 台妹最正嗰樣嘢係身材
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞