[1498] I.O.I討論區(19) 請夏5月正式Solo出道!!

1001 回覆
39 Like 3 Dislike

唔怪得越黎越肥
[Original] Dodaeng′s diary in LA EP04 - Thumbs Up!
http://www.kcon.tv/media/H1sQj5Jk-

唔怪得越黎越肥

點解你可以咁犀利追到咁多個團

冇 我淨係睇大隻妹

ching ho ball

你真係信佢?

唔通我睇9M又周圍講咩..

你飯本月我都冇講啦

喱個我真係冇飯................... 點解咁講..

你對唔對得住收咗你隻戒指嘅Mina

冇話對唔對得住 我追嗰啲都係以前睇開嗰啲 咩hv 9m 新嗰啲都係ioi啲團黎

仲話專一清泉喎

咁真係專一…唔專一我唔會睇啦

支持,大家都係專一好男人

今次唔狙擊你

冇 我淨係睇大隻妹

你真係信佢?

你飯本月我都冇講啦

喱個我真係冇飯................... 點解咁講..

冇話對唔對得住 我追嗰啲都係以前睇開嗰啲 咩hv 9m 新嗰啲都係ioi啲團黎

仲話專一清泉喎

今次唔狙擊你

冇 我淨係睇大隻妹

你真係信佢?

你飯本月我都冇講啦

仲話專一清泉喎

今次唔狙擊你

喜延做咩剪左齊陰
喜延做咩剪左齊陰

係咪得我覺得剪左好睇D,
睇落和善左好多
喜延做咩剪左齊陰

睇落和善左好多

但係冇左咁女人味喎 係咪想行清純風
喜延做咩剪左齊陰

睇落和善左好多

但係冇左咁女人味喎 係咪想行清純風

DIA行埋D清純風真係浪費左班成員
Chaeyeon wrote to IOI in the "Thanks to" section of the album "The 10 members who I always miss and rooting for"

Pristin都有寫

死啦 除咗第三張相見到請夏 其他相都見唔到搵唔到佢 成張都係靚嘅花嚟 邊有人

冇 我淨係睇大隻妹

你真係信佢?

你飯本月我都冇講啦

仲話專一清泉喎

喜延做咩剪左齊陰

嘔到一地都係
睇完s2再睇返s1真係覺得s1好睇好多

死啦 除咗第三張相見到請夏 其他相都見唔到搵唔到佢 成張都係靚嘅花嚟 邊有人

分唔到係花定係人

分唔到係花定係人

https://youtu.be/zLsTY46vRVs

冇 我淨係睇大隻妹

你真係信佢?

你飯本月我都冇講啦

仲話專一清泉喎

喂 放過佢一日

老婆仔咁樣迫人早訓都有既......好啦~

我揀一號

老婆仔咁樣迫人早訓都有既......好啦~

唔好咁過份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞