[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (23) - _ _ _ _ _勁靚 (請自行填寫)

1001 回覆
23 Like 7 Dislike
雨仔好波 睇到好心涼

其實係崔代表好波

其實都係佢喺度搞紙棍...

7英都陰陰濕濕啦

又呃門面 話自己會雨仔講
撐英黨
俾我係佢...
上到台先知唔係唱shiny boy
俾我都屌出黎
做人後備係好慘...
唔抵幫就係最尾佢死攬門面
撐英黨
俾我係佢...
俾我都屌出黎
做人後備係好慘...

啤啤1000日唔係最開心....
啤啤1000日公佈飯名唔係最開心...
最開心係5個齊人
撐英黨
俾我係佢...
俾我都屌出黎
做人後備係好慘...

開頭佢專登播新歌比門面聽 話佢知K就係韓潔果陣我就已經唔鍾意佢
咁樣臨時唔上台好唔專業
代表都講明佢係要以樂隊為先 製作人為後 自己寫嘅歌唔夠k好就用咩3年約定想綁住門面
撐英黨
俾我係佢...
俾我都屌出黎
做人後備係好慘...

後咩備 門面對佢都無野 應該係後備都不如 只係貪心的小狗
https://twitter.com/MsiaKPOPfans/status/857146292400685056

來生不做香港啤粒...

係我get錯定點 點解啲cm好似唔歡迎啤啤咁嘅

唔哂再等1星期先有中字啦
https://twitter.com/MsiaKPOPfans/status/857146292400685056

來生不做香港啤粒...

幾時佢哋可以嚟香港呀
外婆係全劇唯一好人
最黑人憎係個女學生
個肥仔仲要追返佢

來生不做香港啤粒...

幾時佢哋可以嚟香港呀

冇講咩既
不過師弟果然係大勢團
外婆係全劇唯一好人
最黑人憎係個女學生
個肥仔仲要追返佢

噚日嗰集外婆仲要返轉頭鬧班廢青...
成套劇係得外婆同秀妍姐姐係對門要好架咋...

留名等睇夜市見南南巴

外婆係全劇唯一好人
最黑人憎係個女學生
個肥仔仲要追返佢

秀妍姐姐
外婆係全劇唯一好人
最黑人憎係個女學生
個肥仔仲要追返佢

秀妍姐姐

前輩

前輩

其實幾正

留名等睇夜市見南南巴

原來只係咁

原來只係咁

偽團綜應該只係有泰國拍嗰D 啦...

原來只係咁

偽團綜應該只係有泰國拍嗰D 啦...

我真係期待過RV TV in Asia架
點知只係咁
佢地好似差不多高,有無160?

得熊同門面係高過 160 啦...
其餘三個...

其餘三個...

承歡

其餘三個...

承歡

做咩笑我歡

做咩笑我歡

就係因為咁短身所以更加需要去保護佢地...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞