[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (23) - _ _ _ _ _勁靚 (請自行填寫)

1001 回覆
23 Like 7 Dislike
[img]https://na.cx/i/Y3F7v1F.jpg[]
望夠未

如果有港場FM...
抽中我上台玩遊戲都唔知上唔上好…
隨時連會場門口都出唔到
Lm
[img][url]https://na.cx/i/Y3F7v1F.jpg[][/url]
望夠未

如果有港場FM...
隨時連會場門口都出唔到

上到台知道玩呢d遊戲之後應該要行返落台
[img][url]https://na.cx/i/Y3F7v1F.jpg[][/url]
望夠未

如果有港場FM...
隨時連會場門口都出唔到

我都想上台做冰男

如果有港場FM...
隨時連會場門口都出唔到

眼見香港啤粒癲得嚟都幾和善
畀我就上去啦,最多入院ICU
我都想上台做冰男

食屎啦
原來依到咁多隱藏雨黨

清算雨黨

撐雨等如害咗門面一生....

清算佢
撐劍都等於害咗白菜一生...
已做Wallpaper

其實我都有諗過用另一張未_到埋去既相做wallpaper
望夠未

如果有港場FM...
隨時連會場門口都出唔到

死人都唔走啦
試諗下大大個我門面企係我面前,我仲走?係就拉埋佢一齊走...

帶番個頭盔先,本故事純屬虛構
點解ig有人tag get well soon wendy
我女人好傻架 有親事都收收埋埋架
點解ig有人tag get well soon wendy
我女人好傻架 有親事都收收埋埋架

我女人早兩日感冒未好返...

其實我都有諗過用另一張未_到埋去既相做wallpaper

都唔明咁既 WP 有乜好用....
見到隻雨都反胃啦...

清算佢
撐劍都等於害咗白菜一生...

係未又要我貼下放閃圖證明俾你睇劍菜係幾咁幸福?

死人都唔走啦
試諗下大大個我門面企係我面前,我仲走?係就拉埋佢一齊走...

唔使戴頭盔啦...
呢度個個癡線佬都係咁FF 架啦...

死人都唔走啦

唔使戴頭盔啦...

叫人落去
自己上到去緊係打死都唔落去啦

死人都唔走啦

唔使戴頭盔啦...

叫人落去

上到去即刻借支咪嚟講 係咪好羨慕呢
上台第一句就應該大叫 Wendy is my wife

死人都唔走啦

唔使戴頭盔啦...

叫人落去

有得上緊係上左先...
之後既事之後先算
各位真係可以放心,上台係巴打嘅一定輕手啲,放心放心

次次見親你J我女人都覺得車厘好可憐
車厘知道左應該唔會再聽Palette聽金秀賢MV個隻

係未又要我貼下放閃圖證明俾你睇劍菜係幾咁幸福?

無興趣知鳥

我都唔知啤啤有邊個叫阿南

死人都唔走啦

唔使戴頭盔啦...

叫人落去

今日同門面既happy hour係屬於我既

咩J
同埋車厘唔可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞