香港邊到可以矯正指甲?

41 回覆
1 Like 1 Dislike
細個開始已經成日咬手指
啲指甲好核突,上網睇到可以矯正
束問香港有冇美甲店可以矯正指甲?
幾錢做一次?
整左你咪又咬返
我都諗住矯正指甲!
不過我唔係咬指甲,係天生遺傳老豆d又圓又短既手指甲
有search 過呢間諗住疫情好d就去試下
https://m.facebook.com/smalle.nail/?locale2=zh_HK

不過都留名睇下有冇其他好介紹
我有睇過啲人話做普通hard gel都可以矯型
其實兩種有咩分別?
我覺得有機會係一樣,因為矯型嗰d唔會講係點做,可能都係用hard gel? 我都唔知道
Lm

我都係由細咬指甲咬大 無意識下就開始咬指甲 連指甲邊既皮都會咬 咬到啲指甲外形勁奇怪 手指公指甲係又扁又闊既男人指甲黎

不過矯正係咪好似gel甲咁
生唔返?
我google過話可以養返出黎
見台灣呢個幾好,香港有冇
https://youtu.be/Grv17PvXIkM
我都係想整呢種
+1
依家美甲店係咪唔開
有開整住hard gel頂住先都好
台灣個間真係幫你矯正指甲,畫唔畫公仔隨你喜歡
香港個d好似都係為左畫公仔而唔係矯正
ahhh竟然係咁
唔該你呀🥺🥺你有冇好推介?
你雙手其實幾好睇
養得返㗎之前試過,去gel甲啦。
不過當你咬返嘅時候又會樣衰返
之前都有咬指甲習慣
為咗唔俾自己咬指甲特登去gel甲
d 人教茶d 白花油係手指
如果真係戒左咬之後其實d 甲床會慢慢靚返

利申咬到中三戒甩左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞