[PC] [龍之谷Sea服] 全球最熱鬧嘅龍之谷伺服器 Eyedentity直營!

334 回覆
24 Like 4 Dislike
哩排無咩game玩想入坑,有無咩新手攻略可以睇下,好多年無玩了
入Discord 啦﹐有堆熱心巴打會教你玩架
我8月頭第一次玩SEA服﹐對上已經係LV32 刷三頭犬嗰個年代

LV1-LV95 都係推主線為主
隻角色上到LV95 先多啲嘢玩﹐例如刷Dungeon, Nest 等﹐但都係推完主線為首要﹐因為女神幣可以抽女神裝﹐可以強化招技能

有時間就去Youtube 睇吓「SpeedColie what to do after LV95」啦
記得當年玩港服每次同人組隊入副本都斷線斷到仆街
後尾覺得組隊都晒鳩氣 成日單拖打 打唔過慢慢就冇玩了
不過啲打擊感真係好正
一齊玩 好多巴打熱心幫助
Sea服物價平好抵玩 依家farm 新龍玉易整又勁
無課都可以打黑龍 農耐啲打沙龍都唔係問題
而家先留意到你個名
有香港人公會我都想入 但我驚我三分鐘熱度咋
未玩過
先留個名再決定
啱啱升到95lv 應該打乜開始砌裝
以前60lv封頂 依家0概念
我地而家固定有十幾個玩緊架,一齊加入我地啦
想問下而家多唔多人玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞