[PC] [龍之谷Sea服] 全球最熱鬧嘅龍之谷伺服器 Eyedentity直營!

334 回覆
24 Like 4 Dislike

——————————————————————————

龍之谷 SEA服官網 :https://sea.dragonnest.com/

龍之谷一直都係我覺得我玩過最好玩嘅online game, 但係因為重課先可能跟進度 , 打龍巢,少課玩都跟唔上進度,所以之後就無再玩。但係之後比我係SEA服 發現咗新大陸,發現依邊少課就已經比好多人勁 重課就唔洗講

龍之谷SEA服係由Eyedentity Games直營嘅伺服器,亦都係由東南亞嘅伺服器合併而成嘅一個伺服器,人流非常之多,物價都好平。好啱鐘意熱鬧,唔想重課都可以追進度嘅玩家。

我依家目前係伺服器頭30嘅玩家,所以各位巴打有興趣玩,我都會盡量帶進度,等大家玩得輕鬆,玩得開心。

SEA服新手FAQ

Q: 點解要玩SEA服?
A: 因為SEA服人多, 多農夫, 物價平, 福利又多, 無課玩無壓力 , 少課玩得開心。

Q: SEA服中文即係咩呀?
A: 東南亞服 , 所以會同菲律賓 , 新加坡, 馬來西亞人一齊玩。

Q: SEA服要用VPN?
A: 唔需要, 香港玩家可以直接玩。

Q: SEA 會唔會好lag呢?
A: 正常正常嘅網絡話 , 唔會 !

Q: 代理商係?
A: Eyedentity Games (龍之谷founder)

Q: 有咩要注意?
A: 去到SEA服因為會多左好多講唔同語言嘅人 , 但係大家平時都係會講英文,唔需要擔心。只係有啲專用名詞一開始可能會睇唔明,我遲啲會整個圖表去解釋一下。

——————————————————————————

我自己啱啱開咗個Discord Server, 歡迎各位想加入sea服嘅巴打入黎,各位玩緊台服嘅巴打入黎討論交流心得都無任歡迎。

Discord link:
https://discord.gg/b8kt9zR
有無詳細少少咁講下啲設定?
一句無課無壓力係人都講得
留名,之前啱啱開綠龍就冇玩了
lm down緊
可以考慮返黎sea服再戰
即係如果你肯花時間去做活動,上線攞獎勵,你唔會跟唔上大眾玩家嘅進度。我哋服有個無課大佬,全服排名第7,但係從來無入過點。
歡迎黎sea服試水溫
PVP 玩咩最好
歡迎歡迎
1打1嘅話 推薦黑法/銀弓
要番工一日玩幾個鐘可以做到咩程度
同埋使唔使開n隻角刷到手都斷先,如果係咁既無課就不了
以前冇玩過
新手玩咩職業打副本冇咁易犯錯死人滅團
仲有無得玩冰法落毒連技
唔算係好農,基本上依家全game最勁嘅時裝做每日任佢都會送比你,好多商城道具刷圖都有得換。最緊要做齊日任就ok。都要睇下你追求啲咩,如果係打龍本嘅話,無課玩輔助玩一個月基本上就可以去打森林龍/黑龍 。
冰法以目前版本黎講PVE為主多啲
如果係龍巢滅團嘅話主要係機關,通常唔關職業事。不過一開始慢慢摸索就好
屋企得Mac十字軍重係咪咁屈,以前玩魔劍要勁課先勁十字軍就屈到pk,不過玩完隻海龍就無玩了
我明我都係果個年代之後退左之後依家又玩返
依家由1 lv升到 95lv 玩幾個鐘就升到 都算係,打pvp嘅話係100%技術嘅決鬥。
點可以升得咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞