[林蛇跌入圈套] 車路士球迷祝福黑警死全家與支那滅黨討論區

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
加拿斯軍刀都俾官方認證做legend啦
CA今季出咁少都10g10A
After the sacking of manager Di Matteo on 21 November, interim manager Rafael Benítez only started Oscar three times in his first seven games. Benítez praised Oscar's attitude after dropping him for the FIFA Club World Cup Final against Corinthians and believed there was no rift between himself and the player.[27] He scored his first Premier League goal for the club on 23 December, scoring a penalty during an 8–0 win against Aston Villa.[28]
干蛇隊國米算唔算喺歐霸超班?
原來伊歷錫發現老婆勾佬 唔會幫亞特蘭大踢歐聯.........
https://lih.kg/2134899
咁哥狗係出名玩地上最強
得3隊爭歐霸
國米、曼、狼
好難講
睇d梳屎好似獌想出b隊打完就算
干地取態就未知
應該狼仔最博命
干sir咁都入唔到決賽就收皮啦
支持利華奪冠
有冇可能重覆當年比利時神話
https://www.youtube.com/watch?v=G1E2byq7C8g
之後出唔起錢買Kai
獌 靠佢破雞胸
有歐聯資格,唔洗套現了
要靠kai罷操 平賣
狼好撚慘
如果我地拎FA, 狼已經要準備打下年歐霸外圍賽
如果我地FA
狼隊歐霸冠軍呢
俾緊動力佢地贏歐霸 眼光應該放係歐聯
歐霸外圍比dllm更dllm既球會
當年所謂三核 Oscar都係被廢廢地武功
其實外圍賽點搞
平時打成3個月
狼仔由上年6月打到今時今日
佢一生唯一高峰咪射穿保方
咁多年諗黎諗去都係得呢場

今晚安獎盃阿撚伯
是但一邊拎都係第一個盃
實好多精
好想阿狗連歐洲賽都無得踢呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞