[林蛇跌入圈套] 車路士球迷祝福黑警死全家與支那滅黨討論區

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
Who needs Kai when we have legend B8🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Werner: "‘I’ll try to score as much goals as I can for Chelsea, that is the big reason why they bought me, to bring the goals I scored in Leipzig here, and maybe score more goals than there.’' #CFC
Sheffield Wednesday hit with 12-point deduction for next Championship season after breaching the EFL's profitability and sustainability rules

錫周三
雲狗吹雞叫埋Kai未
降硬班都似
聽日準備帽子戲法
https://youtu.be/7P9MYS_WZrg

岩岩睇左呢條理性分析

鏝就係冇基奧特呢啲TM打前 用唔到高波組織輸比阿妓

基奧特呢啲球員係一隊波入面真係game changing factor
又係呢D咁撚醜樣既黑鬼
Lan la diu
Ask hawks 會唔會submit bid
暫時最樣衰係佢
前車 B查廢撚到傻
後備落嚟有波就鳩射
成個呀衣咁 仲要十二碼輸佢
https://twitter.com/matt_law_dt/status/1289134335229034497?s=21

其實真係睇得到撚狗同之前啲領隊有咩唔同 可能真係名宿身份有加乘 球員領隊油王都Connect到
聽日咸狗都係會咁
其實球十二碼唔算曳 不過navas捉到路冇計

利申 淨係開機睇咗十二碼
可以整返個首尾呼應開季對利物浦miss咗
不過講開季初對利物浦果場
Mm新仔對住利物浦互射十二碼射上角
心理質素好掂
原來個名俾你用咗
估唔到係車區見到
今晚輸埋就可以明正言順嗌撚狗out
講到贏波就唔洗躝咁
佢本身m腳大佬
迫走咁多領隊
班細邊夠佢玩政治
仲記得武肺前有排佢攞到波獲獲都9射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞