對馬戰鬼 (6)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
白金左,好正
有冇無限天斬砌法
有冇人都係咁
啱啱開始第三章 可以自由行動時先發覺傳奇同技能點冇再升 可能係傳奇升滿咗 但係仲差兩個探索技能未點 係咪要推主線先得
清領地都會俾技能點
好玩?
大:天照護符
細:全身決心護符
裝:武家甲

比人打回決心 天斬殺人回返血

利申:未試過
仲有2個符 都可以試下
一個係用消耗決心既技有15%機會回返1點
另一個係觸發機率既符+50%
其實駛乜搞咁多野

一件吾作+ 2 運氣+2 double dmg+ 霸體+ 中震懾
衝入去三角破防扑多野,下隻,去到後期對峙都嫌嘥時間
有啲任務/據點會比技能點你
啱啱好學哂所有技
1v1 直頭可以秒殺,對岩架式,怒舞再普攻4下,x2,個王都得返唔夠一半血

汗王最後可以用戰鬼架式直接一刀殺
佢討論流派玩法咁我咪答返相應既野
我自己都係玩正常裝正常打法
但呢隻game係有design到其它玩法比人玩(決心流/毒箭流/弓箭流)
討論下冇咩問題
其實咪即係貴族/士大夫
唔靠下面班蟻民點養境井家套甲出嚟,真係正義使者咩
冇樣嘅支線係

有樣嘅支線暫時幾個都好好睇

政子個個睇到嘩左一聲
點set
TLOU2 metacritic 有人發現咗係洗分
reddit直頭有人分析埋d comments同評分走勢
出咗game頭幾日係好低分,之後就開始好多10分洗番上去
當然你話兩邊都有人洗分我都信,所以睇分數就真係無乜意義

但我更加信TLOU2 無論如何都會拎獎,而家起r/tlou踩/有少少微言話唔夠好,就會比死忠屌
加上又係sony最親嘅親生仔咁濟,點敢唔俾獎佢

利申:1代死忠,忍痛玩完2代要玩GOT黎撫平傷痛

行過伊千客棧門口發現個粉紅寶箱
沖入去一騎討都係用吾作

其他時間用旅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞