[Web][210]尼奧寵物Neopets! Banana Meets Doughnutfruit

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
每年都期待緊邊日出呢個
不過睇返原來近幾年都係10 Dec
話時話 gmc同aaa係咪好似收咗皮好耐
只係今年冇
點解? 今年出嘅話應該最多人玩
官方聲稱忙住整beta 所以今年啲活動都
gmc停咗兩年
最後係2018
Flash成日提我uninstall
LEV滯銷
N年無login

打啱左user name,打啱左password
佢有叫我打生日

打完之後,佢又彈翻我翻去未login個畫面,不停loop,有無大佬知點解
生日錯
如果全部都啱嘅話個account可能比人freeze咗
有打錯過生日,佢有話我錯,
之後打左個應該啱既,佢無再話我錯生日,但就彈左個咩can’t input void username之類,就彈翻去未login ,
之後再打名同password,就直頭連生日都唔問我,直接跳翻去未login

點先可以解翻凍

舊account有十幾億NP,n個遊戲金盃同限定avatar
開另一個再用search bar舊ac lookup
寫email比tnt 之後dm官方twitter/facebook你個ticket number
10幾億np
我知道係呢度咁多位大佬眼中唔算係咩
但我當年都有放過時間落去嫁,對我黎講,多嫁啦
如果無講錯既話 你應該係歷史上咁多個尼臭post入面最有錢既巴打黎
講開 我有個舊ac有supernova 麥當勞個avatar 都唔知嗰陣細個jm9開過個新ac再玩過

垃圾糞game
到底係點做到十幾億當年玩嗰陣我仲係一舊飯 淨係識玩小遊戲
十幾億仲話自己少
得啦 你贏
尼臭貧富懸殊問題嚴重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞