[Web][210]尼奧寵物Neopets! Banana Meets Doughnutfruit

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
好唔慣新UI

7.7
呢隻吾錯XD
我諗緊收吾收多一隻寵來養
有幾隻勁想要,但一直考慮緊

Mutant: Poogle , Acara & Draik
Maraquan: Grarrl ,Gelert (UC版2隻勁鍾意)
Halloween: JubJub , Hissi , Grundo , Gelert
Ice: Hissi , Draik

好苦惱
屌你老味乖乖地死撚柒返5p啦好嗎
傻鳩
ching洗吾洗甘惡牙 QQ

我淨係驚已經指撚住佢個鼻黎屌以佢既智商都係會理解唔到人地屌撚柒緊佢咋
咁惡都有
唔算喇 再惡啲都仲有
做乜送嘢比我
我唔想 你自己攞嚟 冇抬埋你老母出嚟已經打左個折頭俾你
上面佢地已經好撚溫馨咁輕輕咁輕輕地稍為屌左你少少咁撚柒多 你條撚屌又feel唔到
咁溫柔唔啱你即係鐘意玩粗暴啦 粗暴我啱呀咪等我嚟囉

依家係惡鬼都在人間先冇乜人有心機屌柒你班小妖小孽咋 唔代表連登接受咗你班5p仔得撚鳩柒閒無事就喺到吾系甘牙xd

好撚心你生生性病等你老母親倍感安慰下 唔好要佢係唔係都俾人抬出嚟輪大米啦好冇呀?仆街仔
是日food club bet
https://foodclub.neocities.org/#round=7831&b=uujdbukjubxajkbuejaguatab
今日輕鬆 諗都唔洗諗
其實呢我連5P係乜都吾知
不過睇到你條柒頭睇清左個句你邊個打先

連post個以前打扮愛寵既相都吾抵得,
好撚心你吾撚爽咪吾好睇🤣
又要睇又要屌
做狗做到咁犯賤都有

睇你呢種垃圾只系屬於鍵盤戰士
只系識得系度惡人哋🤭
現實咪又係隻縮頭烏龜
同堆PoPo一樣既品種畜生係度狗吠

好撚心你心心性性做番個人啦
咪撚哂你個畜生老母個心機係度浪費垃圾狗生
連吾 系 甘 牙都接受吾撚到既
咪撚出來獻世啦
要吾要叫你老母帶你出來睇獸醫
醫番好你既瘋狗症啊

等幾日再入來睇下隻瘋狗吠成點先
高登連登傳統真係唔接受5p字
大佬明明有個正字係度點解唔打
如果你覺得用5p字ok嘅真係可以照打
但你喺連登用得就預咗
一係俾人屌柒
一係冇人想覆

道理就同用「二奶」定「小三」一樣
你用咩字反映到你嘅文化背景 個人追求啲乜
吾令😢
送咗個spare比你
佢次次都揀哂啲高cap value 嘅黎上色
原版value唔會跌
只會少咗買家
由鳩佢啦條廢柴冇得救
俾佢繼續係到獻下世做笑料啦 話唔定感情台定波台會收留條賤種
ho rich
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞