Google與華割席:不服務中國 對撐美國政府感自豪

209 回覆
890 Like 23 Dislike
好似德國肥婆
好老實講句 無灑啲廣告商 twitter facebook google 可以撿灑笠

我係個啲公司老細就直接屌鳩政府

你養我呀

愛國還愛國 生存還生存

應該食住上 叫政府直接俾錢養自己國家IT 毒撚
有冇得篤香港Youtube 部
華府同faang 傾掂數
準備同支那打網絡戰
仲有starlink不斷射野上太空
係為美國軍方提供數據
打散支那人人有責
FAKE啦
到依家都同中國有合作
同美軍合作就強烈反對
愛中國就有
仲有YOUTUBE黃標 CM CENSORSHIP呢
[YouTube 戰線,半突發] 要求Google炒現任YouTube CEO
https://lih.kg/2131793
google高層好黃
根本呢間野就係賣國
同支那合作就無問題
同美軍合作就話人道乜乜柒柒
我等睇侵侵出手收呢班科技公司皮
實際行動啦唔該
屌你個YouTube黃標 大量藍絲kol政府tiktok廣告
Google search engine一大堆簡體字大陸網result
琴晚睇聽証會
呢條印度佬左兜右兜
口講唔服務支那
實際係點鬼知
Fbi要mon實呢條㭍頭
美國只要落order 俾蔡英文切斷台灣連住中大、上海同北京三條海底電纜

大家可以番屋企打飛機

佢YOUTUBE禁咗共匪二字啦!
麻煩google重整youtube啲支那仔同奶共撚先
搞撚左YouTube 再講喇
影唔影響香港先? 至怕香港計埋入支那
仲有Googlemap D殘體字
琴晚個條朱西. 死晒狗咁樣
不嬲都冇咩服務啦
Apple
口惠而實不至
要歸邊了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞