[Switch / PS4 / XBox] 黃藍黑Game舖大集合 (2)

686 回覆
83 Like 4 Dislike
火之鳥其實係咪黃架Facebook係咁post麥當勞,次次一俾人質疑又即刻封鎖人
左膠黃都係黃
但佢話睇cctvb 係無問題喎! 當佢左膠?
唉......你睇返置頂佢個解釋你就明
佢係黃呢點唔可以抹殺,事實係佢有為反送中付出過
淘大hotline同旺角果間有無關係?
我明呀,我仲因為咁幫襯佢,但我有fd 入過佢WhatsApp gp 到,佢講自己睇cctvb, 有人話佢唔好睇,佢就話人哋係打手同block 埋人。我都知唔好鬥黃,但我睇過佢地之間留言。我唔覺同我地心目中黃店定義。仲有佢出post 話唔係黃店,有人問佢係點解,佢又話人攪事同打手。就好似尋日唔俾47 人出嚟,我相信好多同路人見到會好唔開心,但火之鳥FB 仲係咁post 埋金供門同六合彩,一d表態都無,所以會俾人覺得消化緊黃店。 唉
應該三間都係同一個老闆
可能佢太on 膠,我唔否認佢之前做車仔麵時有出過一分力。但想問黃店定義係咩先?如果佢會share 藍絲message, 又會問人精品點去, 你會覺得佢係同路人? 仲有尋晚唔俾人保釋,真黃店都會出下post 講返感受呀?
你睇返置頂個兩條link,其實我之前係擺佢落藍店
但係有巴打覺得唔應該抹殺佢為個行動嘅付出
我諗標明佢有分享藍店資訊會好過放佢係藍店
仲有,佢FB post 點解用Pepe 嚟叫人入去買六合彩,真心佢咁做係用緊黃店嚟做生意。 如果係真黃店,點會咁用Pepe 呀? 我唔係想話鬥黃,但我睇完朋友同佢對話就覺得佢唔似左膠咁。
我睇左呀! 因為我睇埋佢地個WhatsApp gp 留言先仲嬲。 睇完哂後同佢做車仔麵時係兩回事。如果佢成日分享藍絲嘢,你仲會當佢黃?
佢除咗買波買六合彩、share個兩個姜b廣告同一個假嘅Whatsapp資訊,仲有分享咩衰嘢
如果下下以而家把尺去度啲舖頭嘅話,應該無幾多黃店剩
咁你覺得黃店定義係咩?
係唔係佢之前有付出過(送野飲俾手足)就一世係黃店?就算佢會去睇cctvb, 食金供門, 睇埋藍絲message同分享都無問題?
我真情覺得佢行為似偽黃多過黃呀
我都覺得火之鳥有啲問題,而家都無再幫襯佢
1) 佢fb小小事就會block人(我都俾佢block 左),好多事人地理性討論或者好言相勸,佢都話人地打手or想逼害佢咁

2)佢會開分身出post撐自己,例如佢打字會將(一百蚊)打成(一百文),開分身扮客人撐自己真係好核突

3)我覺得你私下食藍店唔緊要,賺藍圈錢幫返黃圈都無問題,但係無收錢仲要咁高調宣傳藍店係咩玩法?
我覺得唔係黃囉,佢fb成日自己唔係黑店唔係藍店,人地問佢係唔係黃,又話我做咩話你知呀?佢成日都話人地打手,但我地都想知佢係唔係同路人姐
老實講佢次次一有人質疑佢就即刻封鎖人,已經令人好反感見到有唔少熟客都被佢鬧走
係呀,人地都係想問清楚政治取向姐,就馬上話人打手啦!所以我宜家都唔會再同佢買野。只要你講唔岩佢心意,就話你打手
不過火之鳥佢自己係Facebook話佢自己唔係黃店不過又繼續用大家當係佢黃店黎依點搵生意
仲要用Pepe 張相嚟叫人夾買六合彩。真心同路人會咁用法咩?

人地只係問佢係唔係黃店,佢都可以話人攪事。如果同路人點會有人質疑佢唔係?
淨係睇到佢當係無聊問題都知咩料
所以唔想因為之前送嘢飲有付出就以為佢係黃店。佢取態係唔似同路人
咁都做無聊問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞