[Switch / PS4 / XBox] 黃藍黑Game舖大集合 (2)

686 回覆
83 Like 4 Dislike
想買monhun 版主機,如果係aeon買係唔係到時去鋪頭買現貨就ok
屋企有部4k電視好唔好等switch pro
前兩日出新聞話預計3月出
就算見到而家有貨返都忍住手
三月得MH部機,無所謂嘅Switch Pro
我估應該要等到Zelda BOTW2先會有新機
我都係就咁search switch 4k
然後有堆新聞話大概今年第一季會出升級版(不過佢哋嘅source都係SciresM,所以都係等於得一個人講

仲要繼續等
幫手推
講真,你真係覺得Switch有4K咩
你睇返過往任天堂啲主機個spec,不嬲都係差過市場一截
就算有upgrade,睇怕都只係穩定嘅1080p輸出
其實唔信
網上話而家呢部駁大電視都冇問題,我諗都可以入手
不過由上年wfh賣斷貨聽到而家好似就出咁,唔差在等埋幾個月啩,好奇有咩upgrade
畀得起嘅咪買囉
唔急玩都可以等吓嘅
不過黎緊二月有MH同Bravely Default 2
買隻有15V以上既USB C PD牛代左佢
通常果D寫45W以上既PD牛, 加條C去C既線, 搞掂
仲推唔推到

見到出面有阿寶去黃金出機
無法判斷,想大家集思廣益。

尋日聽到玩具模型倉嘅高級店員一路篤電話一路同另一個見習店員講:"終於都搞左個安心出行落黎,咁要多啲去美心飲茶先得"

應該點去理解呢句說話
Luigi 露西 邊度平
呢到唔係報價區
有無人知葵廣game festa咩事

黑店就算啦

葵廣Game Festa 呃另一間黃店錢,遲遲唔交貨
https://lih.kg/mMJELDX
上個post我只追左開頭
仲以為係黃店黎
置頂係最新
thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞