法奧砌機冇搣到塔散塊膠片

428 回覆
514 Like 5 Dislike
原來開POST 屌 就有得賠錢換一體水冷

喂 油二 我隻TT一體水冷 個Control Hub 同D 扇有事 有冇得賠埋一份
唔係隻隻antec牛都伏既
咁啱佢有排推咗隻躂躂牛俾人屌到躂皮
btw我都唔太建議用悠二list
係識行識走既 但係勁多散貨野 出到黎個樣又核突
俾我唔會咁砌囉 寧願貴小小
amd stock cooler無膠紙
support admin咁高人工
油耳都算係咁 賠水冷
而家咩牌子牛有信心d
唔知一陣樓主出嚟話接受悠二個方案會唔會又俾連登仔屌返轉頭呢?
因為呢個係樓主完全冇必要既俾錢.我賠償係非常合理
我已經聯絡左樓主

我會賠償水冷錢.同更換CPU

但9600K已經冇貨

我會幫佢免費更換到9700K

因為呢件事.我都完全接受唔到.所以我會作出以上既賠償
我部機粒3900x中間都夾住咗個condom 呀

我又要我又要
老實講依家好多間都貼牌OEM
答唔到你邊隻好 始終我無親身體驗過咁多隻
我用過Antec Corsair 貴牛 都係有聲同幾年壞
依家EVGA SuperNOVA 650 G3開心使用中
MSI moon有咩問題
啱啱法奧連絡咗我
話幫我免費換9700kf
同埋退返水冷嘅錢

嘩,我粒3900x又要換3950x

反正係唔係你做你都無得查證架啦

依家我粒cpu 同水冷頭中間夾住咗個condom

你負唔負責先?
放左俾朋友啦 但佢用左唔係好耐就壞扇壞HUB 屌鳩佢 睇黎我都開下POST 先
我依家叫開人地買 FSP / NZXT / 超級花
屌你 我係堅壞喎 D扇換哂做P12
哇 爽爆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞