法奧砌機冇搣到塔散塊膠片

428 回覆
514 Like 5 Dislike
而家antec都伏?
明明以前好好
支持換U, 熱到鳩縮
唔好講咩以前好好
Keyword: 悠二 antec 牛 伏
岩先先搵佢買左
就係得堆料, 其他都係垃圾
我都係睇到呢幅圖先揀
連9900k都推得郁
唔知啲人不了啲乜
真係唔明點解咁多人搵網店
自己上Youtube睇多幾條片自己學吓砌唔好
依家有幾可會插錯線呀
ANTEC 海盜

要買就買GTR 有煙花表演睇

嚟緊砌新機 就搵佢

希望冇法奧嘅弊病
要拆開先見到,果個位係散熱器直接接觸cpu 嘅位嚟。 塊膠紙係保護新散熱器無咁運送其間刮花個底影響散熱,裝果時要搣走。

唔識嘅話唔好亂嚟+1,尤其是你係AMD。
intel 唔識最多都係拆完唔識裝返, AMD 手多搞粒u 可能變拔針就咁玩完。
Down個程式睇下有無過熱咪知

打機長期八九十度多數都有啲問題

六七十度咪無問題 唔洗理
咪係試過插左jumper 最多開唔到機 點會燒
我都係 9個月左右
爬文爬到好驚 但自己又係電腦白痴
more?
識linux 就得?
首先,我先同樓主道歉

呢個問題我承認係我公司既出錯

我都見到樓主已經換左水冷

我都明白樓主換水冷既原因係因為我公司既出錯而俾左一舊冇必要既錢換左個水冷

我明白樓主心情可能一買到水冷更換.之後見到膠膜冇蚊.可能已經心諗根本唔需要買呢個水冷黎換

我都明白樓主而家心情可能係無奈或者憤怒

因為呢個係一個冇必要俾既錢.而樓主係俾左

我起呢度可以安排全數賠償樓主所購買既一體式水冷金額

不論隻水冷係唔係起我呢度買.我都可以作出全數賠償

只要樓主提供返個一體式水冷購買訂單.我就會根據訂單上既銀碼賠償

另外我都見到樓主同其他人係擔心粒CPU因為長期未受到良好散熱怕會造成壽命或性能影響

所以更換CPU個到.我會主動聯絡樓主安排處理

對呢件事.我深深向樓主道歉

我都會再對我公司同事作出更多既培訓.實在感到非常抱歉
係咁上下架喇

但切柒片呢?
咁恐怖
上次問飛馬出list都俾咗Antec NX550
好在未拍板
起碼都幫樓主含撚先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞