學生動源 鍾翰林 被自稱國安隊人員搜查

1850 回覆
750 Like 54 Dislike
rt
走定唔撚走洗唔洗你教路
高危人士真係要學羅冠聰
Btw gphone應該好快出事
推!!!
佢出呢篇文嘅時間已經唔係學生動源嘅人啦
但係佢IG真係有好多香港獨立

講真國安要拉人使乜比理由
尤其佢係社運界都叫做有啲人識
試水溫姐分分鐘 所以一定要搵人救佢
如果唔係越拉越大粒 下一個唔知到邊個
國安畜牲死全家
國際線SOS
同步!已經發生緊
#九龍灣
1810 #牛頭角道 #利基大廈 A座
2軍裝狗帶走1名男子 上咗EU #AM6274 該男子無上手扣 年約20多歲 身高約165cm 瘦身型 著黑色T-shirt 杏色短褲
🛑求資料🛑求詳情🛑求相🛑

#補相 #天水圍
1836 #天西輕鐵站 附近
2名黑衫後生男子被截查後 帶上咗EU #AM8614 由天西駛往狗屋方向
(source: 天水圍哨站)

⚠️1950更新⚠️
據議員了解,1836於天西被捕的兩名男子因涉罰款問題被帶返狗屋。
(source: 天水圍救人小隊channel)

#觀塘
1935 #觀塘道 #駿業里 #業運工業大廈
便衣狗到上述工廈拘捕7-8名人士 全部鎖上手扣戴頭套 帶上豬籠 #AM6289
🛑求資料🛑求詳情🛑

#太古
2003 #太古城中心
5軍裝拘捕1名女性 有商場職員陪同
(source: The Watcher 狩望者哨頻)

#沙田
2030 #沙角邨 #金鶯樓 停車場
白色Toyota ISIS #VN6853 車上有2名便衣
Honda Stepwgn #UM5673 全車拉簾 1名男被捕者上車

被捕男子特徵:
大約二十至三十多歲 戴眼鏡 著深色衫深色褲

1白1黑色鬼便衣私家車轉左往沙田方向離開
(source: The Watcher 狩望者哨頻)
Push rt
Twitter / Facebook / IG 乜都要!
咁你過番2招可以救而家最高危既香港人比我
等我跪地佩服下
美國快啲解放香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞