[ps4/switch] 實況野球2020

151 回覆
5 Like 0 Dislike
但my life我鍾意開無雙
仲有你個個係打分,同得分係兩樣野
得分係指成功返回本壘
無雙又係點解?
真係字面咁解sm 棒球班選手 年年拎十幾個獎
仲有幾個問題想問
My life 點搵錢搵多啲 買豪宅要20億
有冇得同club deal contract 想加人工
每年年尾會根據成績而調整人工
最高好似係加500% 所以要打幾年先做到億級選手
年薪上限好似係15億加20%(18億)
年尾有時老闆會比任務你,唔順超簽約可以用成績大返佢
Thx ching
你同人連機玩有冇lag?
me單機毒撚
有冇玩其他棒球驚
見到隻實況野球魂 幾想玩下
無 今代實況棒球整體上已經做得好過野球魂(除左較難CPU會暴走之外)
可以玩既模式 OB 實況選擇 都係實況野球壓勝
要玩就玩mLB the big show啦 但能力值太多
以前psp版有漢化
唔見有
金特要學左下位既藍特先可以再升 唔記得左
好似唔係,試過直接學安打製造機,唔知有咩條件
成功模式如果你完成個npc既支線,佢會直接教你(隨機架)
但通常只係出金特能比玩家用點數升
switch 版係咪要有日本account 先買到
Yes!
諗緊買switch 版定ps4版好

香港應該無幾多人骨灰過我
買左未
發覺batting 唔開任何assist 都難打
除非你剩係打實況棒球不停練,唔係大部份玩超過5年玩家都會開鎖定1
2020官方建議中級難道係lock on2添
如果想無任何輔助要學識讀CPU既配球
上年買switch買左2019,覺得2020多咁多野玩自己好蝕所以仲未買
無咁骨灰玩家留名 2020只玩pawa fes 同 榮冠
係咪好似數字愈大愈強輔助? 用落好似唔大分別,睇嚟要再練多啲
係,lock on會幫玩家調較返個準繩度同擊球時機,較得高會有追尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞