[ps4/switch] 實況野球2020

151 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇同路人有玩?
冇玩開實況,但有睇開NPB,想問好唔好玩?
我都仲係新手 感覺係卡通化左既棒球game
但有得玩甲子園mode
以前NDS有個實況系嘅game就係專打甲子園mode
今集sakusesu同pawafes正常左
2018簡直係玩鳩玩家
利伸買左返黎玩得一陣既11年玩家
可唔可以教下點接波 成日遲左跌落地接唔到波
外野定捕手
外野
設定有得較落球點
外野因為接球要預埋風向,所以要靠練習黎儲經驗
唔係比走力S100你都接唔到
睇你點睇啦,最近幾年實況已經將真實有既變化球軌道做得好似
但係投球動作/揮棒動作唔似現實會有影響,得個睇字咁囉
數值無MLB BIG SHOW咁多,其實幾好
如果鍾意佢d角色,pawafes其實好正
但實季模式個d真係五十年不變
原來香港都有人玩
想問邊個mode練投手好?
走力係咪對守備都好緊要?
你指係總能力值
理論上sakusesu練完之後再拎去my life練30年最好
走力係守備方面對外野最有用,內野除左二遊之外都唔洗點練走力
其實改造最快
我成功mode練極都係得三百幾,好鬼垃圾
你無聊既話,可以chok隻天才型角色開局先再練13x球速 C控C體力左右
大約chok200-250隻就有一隻係
成功模式最緊要買練習體力減少道具同回復體力增加,大路玩法會係咁
偏門既話就睇wiki 可以唔洗練習既玩法都有
成功mode明明啲隊友最高lv,金特著咗燈但冇得比我學既,要點先可以學㗎?

Switch手足在此
有冇tg gp?
暫時香港應該未有 冷門驚
台灣群你去fb打實況野球應該會搵到好多

如果有巴打想join group係到講聲/留tg啦

多人我開 或者睇下有冇巴打會開
禁成長 加能力個到

2013黎 曬下命先
唔會代代追架咩?
我2010-2020 除左switch隻2019之外買齊
但真無咁好心機同技術年年都打場完全試合
玩生涯mode 有冇得較困難度?
屌佢老尾我玩左半季都冇已經70個home run同180個得分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞