[醫藥IPO]泰格醫藥

753 回覆
4 Like 19 Dislike
隨時升幅都接近,一手一千, 都可以接受
超400 應該1%-1.25%
B頭5/6手
Hkex charge 1% 500-600$
息我當你用最平 1200-1300$
成本我當2000$
我當真係咁好升10%
先賺3-4000$
如果5%已經白做

呢隻賺既錢同網易個d差唔多 無論倍數同手數
一早都用佢嚟比較 有上次嘅經驗就知道唔應該孖展 分分鐘用現金抽好彩仲賺得多
30萬現金你一手都分唔到賺閪咩
1手分配係幾多%
鬼知咩
你咁都話自己股民
冇,轉會了
幾時知抽唔抽到
6/8/2020
佢2次上市升得咁少 我不如等佢上市睇吓升幾多再入?
HANGZHOU TIGERMED CONSULTING CO., LTD.
杭州泰格醫藥科技股份有限公司
(股份代號:3347)
發售價公告
茲提述本公司於2020年7月28日刊發的招股章程。
於2020年7月31日(星期五),發售價已釐定為每股H股100.00港元(不包括1%經
紀佣金、0.0027%證監會交易徵費及0.005%聯交所交易費)。
本公司預期於2020年8月6日(星期四)以招股章程「如何申請香港發售股份-D.公
佈結果」一節所述的方式公佈國際發售的踴躍程度、香港公開發售的申請水平、
香港發售股份的分配基準及香港公開發售的分配結果。
假設全球發售於2020年8月7日(星期五)上午八時正或之前成為無條件,預期H股
將於2020年8月7日(星期五)上午九時正開始在聯交所主板買賣。
承董事會命
杭州泰格醫藥科技股份有限公司
董事長
葉小平
香港,2020年8月3日(星期一)
抽左3手 今次無孖到 錢入哂aapl fb 中一手賺1k以經滿足
same ah
3手就想中,收皮啦
收皮啦 關你撚事呀
佢係估民
開價$100 除時破發
你覆錯下話?
要入應該都係藥明果2隻先
今日A股升緊5%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞