對馬戰鬼劇透區

149 回覆
7 Like 3 Dislike
我覺得尊重佢先要殺佢,唔殺死佢反而重大侮辱
打風
考俾人斬頭嗰一幕真係好撚震撼
巴真係好撚正
有一幕叫仁仔可以留低過夜
仁仔咁都唔上
雖然真係好偽善,應該無人鍾意佢,但去到最後其實係無咩殺佢嘅理由
最後我都原諒左志村 見到佢流馬尿就原諒左

因為佢講過話要組織家庭
我都揀左放佢,但無backup save,要專登上youtube 睇殺佢個結局
笑死
其實最後為咗舅父條畫面撚好先一刀隊瓜佢留佢獻世佢咪盞生不如死

同埋隻Game要挑剔嘅係配角戲份唔夠多,同支線劇情無得揀
留佢一命,等佢反思下,感受下人民接受邊個方式多D
嗰陣武士心態,老奉人地幫佢嘛
隻狼都係咁

劍聖輸左都係要求主角斬鳩死佢
古時武士覺得咁死得有尊嚴掛
佢就係知道人民會接受戰鬼,令武士失去地位,之前建立嘅「秩序」消失,唔想最後變番野蠻人內亂時代
葦名一心邊有武士道可言
用不死斬復活後再俾隻狼打敗,佢以經冇生存落去嘅理由
其實話會變到無秩序呢個係過份左,衣家係唔係你死就係我亡,打仗仲講唔應該落毒,應該衝埋去食炸彈,呢D唔係叫光明磊落,叫蠢,難聽D叫on9,咁光明磊落嘅話,當初海灘嗰時打輸左就一係認輸投降,一係切腹,主角救佢嗰時應該唔好一齊走
我都贊成侵略戰爭可以用毒,但以前就係咁on9,一開波喺沙灘叫隻揪
不過本故事純屬虛構,莫講話單兵潛入落毒,金田城門口都入唔到直接大結局
一心其實都係想隻狼殺佢姐
佢復活又唔係自己話事
我認同舅父既策略好白痴,仁用毒亦冇問題
但仁太過輕率,嬴左對馬入面其中一場仗,但比到蒙古有機會學用毒打返自己甚至係本土
覺唔覺第二幕好過第三幕,第三幕最後打汗王無乜feel, 但第二幕創川個場熱血到
殺完龍三臨尾仲話我係戰鬼,型到
仲有隻馬
汗王比我唔覺意開左戰鬼架式一刀斬死左
第三章真係唔係好掂,第二章高質好多
其實龍三好on9,明明個島有咁多野豬,鹿同熊
帶班手下去狩獵咪得囉……
有無人一開頭好似我咁,諗住打獵有野執,走去殺鹿?仲要殺完第一隻,無野跌,走去再殺多隻,發覺都係無,到打左一排見到loading 畫面寫D人認為鹿係神聖先知原來係唔殺得
諗起tlou2唔殺得羊但可以殺馬殺狗
仲要俾你chur圓圈掙脫,比左假希望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞