對馬戰鬼劇透區

149 回覆
7 Like 3 Dislike
就算係光復咗嘅葛咸城,都未必容得下batman

問題係,維穩係為咗人民嘅福祉,定還是鞏固自己嘅權力
想問揀殺 仁真係會親手殺左舅父?

揀左無殺
驚境井太大勢力先係真
佢叫仁衝入去蒙古軍據點 話係試佢個刻就想殺佢

同埋如果有得揀同巴過夜就好啦

不過呢隻game除左結局 冇得比玩家揀刻情
咁呢個實係,鐮倉幕府一定唔會容許戰鬼呢種動搖封建統治根基嘅存在,志村舅父都好清楚呢個道理,所以直到毒殺蒙古大軍嗰陣仲希望仁叔射個波落蘇玉華度

去到endgame嗰陣志村同仁叔講有人打住戰鬼旗號去殺蒙古人,而仁叔自己係唔知,即係戰鬼思想已經滲透落民間,就算係農民只要不擇手段就可以對武士階級反抗,鐮倉派新嘅武家嚟就係要補志村隻鑊同埋清除偽戰鬼勢力

對馬呢個故事有下集嘅話應該就係鐮倉VS蒙古VS戰鬼三方混戰
講真
唔係靠境井做dirty work
佢都未必攻得入志村城啦
仲要死少咁多人

左膠撚
用毒殺敵死少成堆自己人
又話不名譽
唔夠打唔係諗辦法打
仲要堅持正攻仲話士兵預咗死

上報幕府果度仲撚on9
其實龍三死左咪屈落佢度
係都要屈結奈迫到仁要同佢反面
不過咁樣先貼近現實
左膠撚無處不在
淨係要畫面靚

成敗得失都係其次
臨尾戰鬼mode 打汗王好爽
隻揪俾佢殺左我幾次
群揪個陣全身所有武器都車哂去汗王度
連開左佢四五炮爆裂箭
雖然石川係鳩屎d
但佢都冇點屌過仁仔用戰鬼手段殺人
支線到最後尾仲叫仁仔唔好好似佢咁

相反志村條撚樣就真係食古不化老屎忽
汗王好撚型
為咗進攻日本學晒人哋啲語言歷史風俗習慣
為求勝利不擇手段 唔介意出身岩就用
如果有睇啲文書
有講佢想同志村合作佔領日本
再集合日韓之力爭同忽必烈爭汗位
唔知係咪怕得罪中韓
蒙古軍冇哂啲漢人女真人同高麗人
變咗一堆蒙古路人將軍
打志村城果陣石川已經算係接受左呢套冇再屌
仲叫仁仔小心啲
志村我真係愈玩愈憎呢條友
我都有諗點解唔屈龍三
但以仁性格 龍三曾經係佢朋友 佢都唔會要佢食死貓
仁佢唔想屈人
佢想自己承受一切
DOOSHOOO DOOSHOOO
有冇人見到仁拒絕巴過夜之後好撚嬲
咁撚難得有個女人個樣正常d
因為
有聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞