Brian Cha 真係好L煩,click廣告click到佢破產

296 回覆
884 Like 19 Dislike
紅字點做?
我乜9都有,但呢條撚樣最多
陳敏之sell美容、鬼妹賣床、Grammar 都好撚煩
油乜鳩
我都係但search左佢channel一次之後就睇過幾條佢廣告我屌
Digital marketing
你比人categorize左做無消費力嘅人/低教育人士
eg 學生/藍領 就唔會有
正道:youtube premium
邪道:an:down youtube vanced ios:jb再唔知down咩app
Push
未睇過喎
想講呢 鳩 click 到一個數 就會 block你ip

咁就唔計你條數
YouTube重度用家
未見過廣告
電腦睇就裝u block origin,pihole
電話睇就用YouTube vanced
如果你係YouTuber or producer可以上去直接屌鳩佢地
佢地有大嘅bargaining power最容易商討

作為用戶其實你見到唔適當嘅廣告係可以投訴同左下角dislike ad,不過係google眼中用戶係product嘅一部分bargaining power冇咁大
佢係好煩
不過我憎果個乜嘢開言英語個大陸佬廣告多啲
用vpn只不過係廣告唔同咗姐 唔係冇廣告
Report ad同dislike ad要連續做你先見佢唔到
好撚臭寸喎brain仔 叫人quit YouTube

唔知以為你utube創辦人 咁撚巴閪閉
一次都未見過佢嘅廣告
到底係啲咩人YouTube 先suggest 佢嘅廣告
好多人問我 喂Brian 點先可以整到你破產呀

我次次都狂click佢條link,click十次八次
同埋佢好似話話廣告睇5秒就開始收佢錢,記住睇夠10秒同click 埋link

睇緊美國選舉廣告
我冇見過佢...
睇得最多係aveeno
用YouTube Premium 唔知你地講緊乜人
毒撚淨係識打機咪岀咩廣告
日本vpn 有時有個廣告講radio 把聲好正
唔講佢呃唔呃人、有冇料先
唔想睇廣告咪比錢買YouTube premium 囉
佢雖然係煩但又未至於值得咁樣比人侮辱掛
發覺而家好多人係跟風屌佢,由其係ig嗰班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞