Brian Cha 真係好L煩,click廣告click到佢破產

296 回覆
884 Like 19 Dislike
real
金句
我覺得依家既佢開始氣急敗壞...如果佢客多, 佢根本唔會care 一個小小網民既comment...似乎佢見底了
Yt廣告algorithm除左睇地區仲計埋你睇開乜google search乜同setting
地區唔係first priority,就算你用美國vpn,yt set香港地區睇香港yt片都有機會睇到呢條柒頭

咁當然仲要睇埋你睇乜片種,仲要計好多嘢,廣告可以做到好針對性又得大包圍又得。
睇車channel嘅通常男性居多佢會比返啲針對男性嘅廣告,女性睇Beauty梗係比返女性廣告,再加埋其他因素例如年齡層就會睇到呢條柒頭
調返轉頭你地區set 外國但睇香港嘢都係recommend返香港地區而唔係你set嗰個

不過最大影響係google search results 例如你人唔喺香港但search返香港獨有嘅網就會增加見到香港嘅廣告
我都想話我無點睇過呢條友廣告
但好多都係casetify
喂 Brian我屌你老母呀
咪用Adblock
電視機點裝?
我都係 從來無睇過依條友嘅廣告
我見得最多係陳敏之個個
可能detect到我成日睇啲美容野
an 狗: blockthis
ios: 疏唔知
youtube竟然冇比呢條友廣告我睇
成日都係鬼妹床褥廣告同埋支那game好煩
我見咁多人講特登search黎睇
好油膩
diu 依家仲密過brian cha

nord 同 shark 兩個都好慢 寧願唔用
up
有幾自大先講得出呢D說話

黃都無撚用啦DLLM
咁黃色YOUTUBER?
所以唔係裝唔裝ad block課唔課金嘅問題咁簡單
係yt廣告上架制度同呢條柒頭要收皮
Ad block課金治標不治本
Yt改革先做到嘢
咁黃絲YOUTUBER點算?
你係唔係好少睇中文片
所以光復YouTube先係治本
當然vpn要繼續用
最多未5秒,誇張到
用adblk,或者俾錢youtube囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞