【日劇】木村拓哉12部日劇上架Viu 《悠長假期》、《戀愛世紀》重溫男神經典作

462 回覆
158 Like 5 Dislike
Hero 雨宮舞子 吸引好多
久利申公平

估唔到有change 總理演說果段好好睇
8月5日:《悠長假期》
8月14日:《月之戀人》
8月21日:《Change》
8月28日:《PRICELESS無價人生》

9月4日:《律政英雄》
9月11日:《沉睡的森林》
9月18日:《從天而降億萬顆星星》
9月25日:《Engine》
9月30日:《戀愛世紀》

10月9日:《律政英雄特別編》
10月16日:《律政英雄2014》
10月23日:《愛情白皮書》
今日睇完長假,真係好好睇,我平時有追開日劇,都覺得近十年搵唔到一套愛情劇拍得住長假。btw, google 咗劇入面間公寓喺邊,原來已經拆咗仲重建埋,前面仲要起多排新樓
我每一次睇長假,都喺度諗木村個頭要搞幾耐先整到咁形棍,一般人根本無可能識得打理
木村喺長假個樣好木,無乜表情。相比下山口智子演得好好,佢成日強顏歡笑個樣令人覺得好心痛。
90後表示好撚好睇
https://www.youtube.com/watch?v=DywyH-etDE0

咁多套我自已最最鍾意依首音樂!!
Full Throttle ~「エンジン」劇中曲~
希望の灯り
真係童年回憶
睇完呢套再睇華麗一族
覺得稻森泉好好戲
原來已經無咗
睇完LV睇月之戀人入唔到戲係咪正常
月之戀人好似垃圾黎
悠長假期既OST 係日劇界既巔峰黎。 當年我英文老師成日播入面首what will ido俾我地聽(每星期一播,成鬼日講don’t worry be happy 話遇到咩事唔駛擔心,記得don’t worry be happy.
屎忽痕撳一集嚟睇 啲劇情鳩到笑
浪費晒首歌同陣容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞