mk仔用黑油噴鳩人地架車(2)

1001 回覆
246 Like 1 Dislike

先發制人
人唔笑狗都吠

[img][url]https://na.cx/i/CQas0E6.jpg[img][/url]
先發制人?怕怕

個post去咗邊?
唔見咗嘅

David仔我知你望撚實個post

如果我係你 我會選擇開個道歉post 講返哂所有野
之後去自首指證埋你班fd 你話你只係拍片
真係咁簡單洗del po del得咁快 順便改撚埋你d死人二世祖既態度 事到如今你都唔撚洗驚你班fd出事 你係有料有義氣既 根本就唔會開post爆內情 唔撚好意思 你個朵已經臭撚哂
呢個係我既小小建議 你聽唔聽你自己揀 唔聽既唔好怪我地班巴打愈玩愈大
push

先發制人
人唔笑狗都吠

[img][url]https://na.cx/i/CQas0E6.jpg[img][/url]
先發制人?怕怕

個post去咗邊?
唔見咗嘅

佢咁樣講同認左做共犯無分別喎
翻譯俾澳警睇啦
lm
David仔
三五成群都有講
係旁邊睇住人地殺人犯法冇份參與都係共犯同犯法
都判有罪同坐監不過緩刑 (個底一定花緊)
唔係話你睇住你個fd殺人
你影住同支持你個fd做犯法野
你話自己冇罪就一定冇可能
準備比澳洲遣返返香港啦
條傻鳩到而家都仲以為淨係拍片就冇事
David仔
三五成群都有講
係旁邊睇住人地殺人犯法冇份參與都係共犯同犯法
都判有罪同坐監不過緩刑 (個底一定花緊)
唔係話你睇住你個fd殺人
你影住同支持你個fd做犯法野
你話自己冇罪就一定冇可能
準備比澳洲遣返返香港啦

人地David哥識少少法律洗你教?

如果佢冇家底應該連ive都唔收
你今舖真係仆得街
加油啊!David仔
你今舖真係仆得街

唔好嚇人地啦梁先生
人地已經驚到賴屎

不過有學校法律顧問 佢驚乜
你今舖真係仆得街

屌你老味原來gif黎 笑撚左

人地David哥識少少法律洗你教?

燃點香煙飲啖酒 所有不快都溜走🚬
拿 david仔我知你有睇
如果你post返哂d片出黎做污點證人
我保証冇一個連登仔再搞你
反正大家都係想搞人地間屋個仆街死姐

係囉 我都保證冇一個連登仔會搞你
撚狗咁撚依家

係囉 我都保證冇一個連登仔會搞你

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞