mk仔用黑油噴鳩人地架車(2)

1001 回覆
246 Like 1 Dislike

阻住我睇衝鋒21
唔好再洗宜個post得唔得!

辛苦巴打

佢都認錯啦 大家咪比次機會佢lo 唔好再推啦

咁David仔其實無點訓幾辛苦下
劇情真係峰迴路轉
如果我有生之年識著呢d on9 豬隊友真係死左去好過
人地信得你過先比你拍片 之後又被出賣

不過其實David 真係好on9 而家朋友又無 又唔知仲有冇得繼續讀書 仲有而家你冚家連埋你d 三姑六婆親戚都知你係件垃圾呀 都唔知你仲點面對大家。。。。。。

繼續推

佢轉做污點證人係明智之選

[member]唔好教精佢啦巴打 [/member]

好彩有正義既david留低d片做証據
唔係到到時比人屈返轉頭係你做就大鑊
最好有幾多公開幾多
大家一齊做証

阻住我睇衝鋒21

辛苦巴打

咪係! 比佢休息下啦
最好有幾多公開幾多
大家一齊做証

David仔好野
準備係
https://www.facebook.com/7NewsBrisbane/
https://www.facebook.com/9NewsQueensland/
見到David仔大義滅親既英勇行為
最好有幾多公開幾多
大家一齊做証

David好波
再次證明 寧得罪高登 莫得罪連登

阻住我睇衝鋒21

辛苦巴打

咪係! 比佢休息下啦

屌,條撚樣得罪哂黑白兩道咁

以後仲有邊個會同佢做朋友

佢個friend醒小小

你條仆街講少d野啦 係咪想我地死呀

Charles
[集思廣益]其實David仔有冇份分銭?
雖然佢班fd 係抵撚死
但係同到e隻25狗做fd 真係好慘
[集思廣益]其實David仔有冇份分銭?

揸機唔洗收錢啊
其實David仔同朋友係浴室朋友嗰時 佢叫個fd噴個屌字已經係主使緊佢個fd犯法 水洗都唔清

David加油

留名等睇佢一個fd爆另一個fd
接龍式賣隊友
25仔 HAHAHA

David仔通宵放料俾大家睇 贊揚下先
呢件二五仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞