(國情)河北司機載老闆車禍,家屬將司機3歲女打入ICU

383 回覆
353 Like 20 Dislike
大把都算
長先痴線
咁長可以加速到極快
扑落去真係乜都穿
中國式勇武
雖然唔知睇左D咩,又幾撚好睇喎~
希望芝麻國一日千單呢D新聞
三歲邊有咁大
屌你我都睇唔明
其實話睇唔明嗰啲人係咪冇睇前文後理,淨係睇一段呢
車禍發生在今年 4 月 9 日,兩人都有受傷。 隨後,王海波為老闆墊付 4 萬醫藥費,對方家屬並未罷休,並找王家人的麻煩。

直到 7 月 16 日,老闆家屬直接來到了王海波老家的屋中,將他 3 歲的女兒打成重傷,孩子的奶奶則是當場死亡。
睇呢句都睇得明係老闆嗰邊搵人黎打柒司機嘅家人啦
直到 7 月 16 日,老闆家屬直接來到了王海波老家的屋中,將他 3 歲的女兒打成重傷,孩子的奶奶則是當場死亡。

無端端又跳個老闆出黎

即係篇文既乘客死咗

頭好痛
不意外 最多問你幾多錢一條命 反正個打手一定攪哂上身
本身係一件慘事 但發生係大陸就係喜事
邊有可能發生,文明國家冇咁概事
司機家屬唔報仇?
人民拿起鐵鏟,顯示中國人當家做主
對方=老闆
佢老闆屋企人打死佢自己屋企人
岩架啦
比我打撚埋佢呀公呀婆啦
係疑似惡性,姐係有可能非惡性,疑點利益歸於權貴,列作私人糾紛,判無罪,要求捐贈安慰金4萬比受害人家屬及捐獻4百萬紅包比政府相關人等
算啦,全部去死I dont give a fuck
撞車冇人死重傷...都要去滅口
真係諗唔通支那人咩料
雖然係支那人 但係死得無辜
中国很安全,只要相信黨就會沒事,女孩只要誠心誠意相信黨的力量,將會渡過難關
討論內容變咗係前車定同車家屬打人

他回憶,事情的起因要追溯到幾月前的一起車禍," 當時開車帶著老闆在高速上,車上的東西比較多,沒有能夠剎住車,就追尾了,那天開車的時候我沒有酒駕 ,不是因為這個問題出的車禍。"

求助信息顯示,車禍發生在今年 4 月 9 日,兩人都有受傷。 隨後,王海波為老闆墊付 4 萬醫藥費,對方家屬並未罷休,並找王家人的麻。

雖然有D難明,但係呢段好明顯係講自己個老闆,唔關另一架車事啦
王海波幫老闆俾錢對方 對方唔服 走去斬王海波一家
王海波係咪串柒柒呀 4萬蚊 拿去死吧 nmsl
中國咁多痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞