(國情)河北司機載老闆車禍,家屬將司機3歲女打入ICU

383 回覆
353 Like 20 Dislike
中國人根本就係惡魔、畜牲
所以香港人唔可以同呢班支那賤畜做「同胞」
光復香港 時代革命
隨後,王海波為老闆墊付 4 萬醫藥費,對方家屬並未罷休,並找王家人的麻煩。
幫老闆墊付 4 萬醫藥費ja 同埋打鳩人呢件事關前面司機咩事

懶人包:
司機追尾,同車老闆一齊受輕傷,司機賠完4萬,對方家屬去司機鄉下攞鐵鏟打到司機女入ICU,司機老母當場死亡。

懶人包講得好清楚啦wo
受輕傷,司機已經賠左4萬
家屬仲唔罷休,去人地鄉下殺佢全家
UP乜鳩
「對方家屬」係老闆定比人追尾個個
黃絲都識講禍必及家人啦
屌 講乜柒道德
中式日常
成班連登仔重話咩支那人唔使理唔使可憐

明明呢班地獄惡鬼已經蟄伏你我身邊。不出十年,我相信香港都有呢啲事件發生。
所以仲分咩中共中國人,根本全撚部都係俾中共同化晒既賤種惡魔
另外個阿伯都拎著把刀唔知做乜9

cls
留名等睇個司機斬返對方全家
冤冤相報
垃撚國家垃圾人民
最近睇Netflix

real detective

其實變態殺手度度都有。
人類本身就有bug
唔清唔楚嘅新聞,㈠乜九司機?(二)邊類形車輛?(三)乜九老闆?[係租車客人定出糧俾你嘅]?(四)醫藥賠償代支係自己一方定被撞車輛一方?(五)若如此嚴重車禍受傷當時有否報案?
都係,但睇返佢既回憶點講
他回憶,事情的起因要追溯到幾月前的一起車禍," 當時開車帶著老闆在高速上,車上的東西比較多,沒有能夠剎住車,就追尾了,那天開車的時候我沒有酒駕 ,不是因為這個問題出的車禍。"

求助信息顯示,車禍發生在今年 4 月 9 日,兩人都有受傷。 隨後,王海波為老闆墊付 4 萬醫藥費,對方家屬並未罷休,並找王家人的麻煩。

直到 7 月 16 日,老闆家屬直接來到了王海波老家的屋中,將他 3 歲的女兒打成重傷,孩子的奶奶則是當場死亡。

追尾炒車 -> 司機同老闆受傷 -> 司機幫老闆比左4萬醫藥廢 -> 對方家屬並未罷休 -> 老闆家屬直接來到了王海波老家 -> 打鳩司機屋企人

咁睇 對方家屬 應該係 老闆家屬
元朗都有啦
元朗都有啦
究竟係我問題定咩 依家寫小說定寫新聞?全文交代事情經過一塌糊塗完全唔知邊個打邊個 人物又混亂 又唔按事情發展順序講清楚 前面幾段係度亂引用啲片段係度鋪排 咩兩個人 咩對方家屬 垃圾支那狗寫啲嘢簡直睇到頭暈
有冇片?
標準答案

求助信息顯示,車禍發生在今年 4 月 9 日,兩人都有受傷。 隨後,王海波為老闆墊付 4 萬醫藥費,對方家屬並未罷休,並找王家人的麻煩。

「王幫老闆比醫藥費,對方家屬搵王家人麻煩」-1
對方家屬指邊個?

直到 7 月 16 日,老闆家屬直接來到了王海波老家的屋中,將他 3 歲的女兒打成重傷,孩子的奶奶則是當場死亡。

「老闆家屬殺左王家屬」-2

至於對方為何打 3 歲孩子,以及孩子奶奶為什麼死亡,王海波稱有監控為證,但是,不願講述細節,也不願告知對方聯繫方式,稱監控錄像已交給警方。

「對方打3歲孩子及奶奶」-3

根據2同3,對方指老闆家屬(1)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞