有無人用緊寵物餵食機!!!

40 回覆
1 Like 0 Dislike
有無人有用過/用緊嘅牌子介紹?
想買部擺定係到ot收唔到工嗰時用
萬惡嘅淘寶有,用咗半年,正正常常
有app開控制開關,設定出糧時間同份糧(我一日出兩次)

暫時裡面無小強

返工時擺多啲糧咪得囉,佢食夠就唔會再食
用緊petkit
極好用 懶人/打工仔必需 又唔洗驚出街遲返屋企
我主子好似識睇鐘咁 定時定候行去部機前面等開飯
雖然好唔想承認 但你喺淘寶搵PETKIT嘅旗艦店買吧 PETKIT啲嘢本身都幾好用嘅 香港都有代理 喺寵物節都會見到佢擺擋 但香港賣得好貴 我用緊嗰個智能碗 淘寶賣¥99 香港賣成$160幾 而且我上次用壞咗 客服係包郵寄返一個比我 話佢哋有一年保養 舊嗰個唔洗比返佢哋
我諗過香港買petkit ,但見佢俾人屌得好勁又話個蓋易爛
你有無轉3腳插,淘寶電器我淆底唔敢長著
!!!你主子有無成日手多搞塊蓋,我見啲人講到塊蓋好易壞咁所以卻步
唔想擺長糧
主子好為食,我搞下枱面啲野佢都以為有野食
部機買黎真係預ot番唔到去餵先用
無轉三腳,我估你轉三腳但本身件產品無fuse線都係多舊魚(利申:中三讀過physic only)
咁又冇去撥個蓋喎
直接寄個新嘅咁好
但係我唔敢淘寶電器長著
我寧願香港買捱貴,touchwood燒左我間屋有得告佢

香港我睇過Petoneer, petwant 同petkit, 1516緊
係,呢類產品9成中国做,外國果d都係OEM, 同一間廠貼另一個牌子咁

香港PETKIT食水深,又無特別增值,唔值比佢賺囉。

我都唔想淘但無替代呀嘛
我會寧願買返香港版petkit
我喺友和網買 果時都係八百幾九百蚊
寵物展又有折扣
做乜要淘寶
我水機糧機都係香港petkit
淨講部機嘅外型
Petkit最靚喎 另外兩個牌子我覺得好7
我有部外國貨電腦,每次用轉插插落去嗰下都有火花,個心每次都離一離

你又好似講得幾啱(利申,淨係記得e=mc∆t呢句野)
感謝
最緊要係petkit好似收左皮咁
對上個post係12月(唔計3月佢走出黎話自己無漏電)
早買早享受

1. 控制食量同出糧時間,唔駛一次過比一堆
2. 去旅行,我叫屋企人執屎就ok, 糧嘅份糧佢地唔多識
3. 我隻貓朝朝叫我起身,我set咗7點出糧,起碼有點野分佢心比我瞓多陣

唔建議淘寶貨買有cam嘅貓糧機,怕比人hack
petkit mini 靚呀!

petoneer 還可以,petwant真係最柒,但係台灣都好似多人用petwant
我地諗住買有cam,有人係屋企就用個套遮住個cam,出門口就拎開塊布

如果拆開買,有無cam介紹
咁你呢個方法都ok
cam 我好耐之前買咗小米。。。
未研究非中国嘅有邊款用得
用緊 petkit
冇得豬
同意早買早享受shut up and take my money
Btw之前糧機上面發現有蟻路 但打開部糧機冇蟻
有時d閪貓咬碎粒糧果陣,d餅碎細細粒喺地,又會引黎小強同蟻,要多d 吸塵

呢到個個都話petkit好,但見佢page負皮一大堆
啲蟻可以補充下蛋白質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞