[ios/an]為了課的煉金術師(6)慎防誤導者

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
時に命より重く
點打 唔夠打
團長隊長 二號位放140速既弓手
光弓 同火炮推薦 魔王三號位 四號位是但一隻

弓手開場打老鼠上梯 可以直接秒詩人
魔王起手一下秒左上面果隻魔人佢 之後可以自動

咁多射手點解唔用雷狙隊長?

用魔王就要用團長做隊長 唔係會秒唔到隻魔人

軌跡巴打好似兩億

我都想

900體打超級錢
30分鐘900萬up

你用咩隊打
打咁快
我30分鐘打得700萬

素早

疾弓》狐弓》狙擊》暗炮

狐弓用聖誕帽

暗炮用m1 射程2

冇聖誕帽
有冇邊隻取代到聖誕帽+弓
冇冥弓

冇聖誕帽可以用星星嘅 但要慢過疾弓

冇狐弓聽講可以用剎那代替 但我未試過

剎那可以 但無必中 可能有排磨

火弓配星星殺唔殺到?

900體打超級錢
30分鐘900萬up

你用咩隊打
打咁快
我30分鐘打得700萬

素早

疾弓》狐弓》狙擊》暗炮

狐弓用聖誕帽

暗炮用m1 射程2

冇聖誕帽
有冇邊隻取代到聖誕帽+弓
冇冥弓

冇聖誕帽可以用星星嘅 但要慢過疾弓

冇狐弓聽講可以用剎那代替 但我未試過

剎那可以 但無必中 可能有排磨

其實剎那係得
我就係用虎振去打雷商
時に命より重く
點打 唔夠打

幫魔王加攻既隊長唔係焰龍王or火忍仲好咩
時に命より重く
點打 唔夠打

幫魔王加攻既隊長唔係焰龍王or火忍仲好咩

最主要係可以配埋第四隻
可以配埋剎娜 金閃閃 呢啲斬擊角

有冇人試過咁既情況

有冇人試過咁既情況

係唔係ID 大細階錯咗

有冇人試過咁既情況

巴打個名

有冇人試過咁既情況

係唔係ID 大細階錯咗

佢唔似話我入錯 似係話我入得太多 但我前日入完 佢係彈呢個出黎 叫我今日1303再試 結果我頭先再試 佢又彈出黎 今次要聽日1503 咁我咪永世唔使入

有冇人試過咁既情況

係唔係ID 大細階錯咗

佢唔似話我入錯 似係話我入得太多 但我前日入完 佢係彈呢個出黎 叫我今日1303再試 結果我頭先再試 佢又彈出黎 今次要聽日1503 咁我咪永世唔使入

試吓另一部機

有冇人試過咁既情況

係唔係ID 大細階錯咗

FFGID好似唔會俾人話入得太多

有冇人試過咁既情況

係唔係ID 大細階錯咗

forget password吧啦

有冇人試過咁既情況

係唔係ID 大細階錯咗

forget password吧啦

有巴打話你撞得太多次PW
搞掂了 索性成個app del左再裝 又入到
Thx all
現充出哂街
現充出哂街

小毒毒留在家中
現充出哂街

小毒毒留在家中

食屎啦 明明就係同燒賣係屋企cosplay緊龍騎士
主席
現充出哂街

小毒毒留在家中

食屎啦 明明就係同燒賣係屋企cosplay緊龍騎士

Cosplay緊龍騎士...咩新玩嚟...
主席

搵主席冇用
搵女神吧
主席

搵主席冇用
搵女神吧

布丁教
主席

是咪要點人數
要總人數-2
主席

搵主席冇用
搵女神吧

布丁教

和服正好多囉 身為平胸教既你竟然唔係post和服圖
主席

搵主席冇用
搵女神吧

布丁教

乳不巨,下句係咩
主席

搵主席冇用
搵女神吧

布丁教

乳不巨,下句係咩

啪啪啪啪啪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞