[ios/an]為了課的煉金術師(6)慎防誤導者

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我想問下係咪唔建議用石抽武具?

唔好掉錢落海

有石多既話,300石十連都可以一戰既

利申十連未中過4星

新手一問 抽哂160萬 step3 中呢三隻五星夠唔夠打落去?

新手一問 抽哂160萬 step3 中呢三隻五星夠唔夠打落去?

你死啦......

嘩睇左條片,75層詩人+清場咁滯

LINK呢

https://youtu.be/Im5gFUmQEfw

琴日試完
終於唔駛睇象棋

而家先儲佢d碎,仲要冇體用
隻野三星冇乜幾何抽到,
反而一堆四星就抽到幾十次

隻嘢好似石pool唔會中

秘密商店有50碎

即買

我都即買,希望快D又有得買

唔好掉錢落海

利申十連未中過4星

300石同500石都試過中唔少好野,
其實都幾抵!

唔好掉錢落海

利申十連未中過4星

300石同500石都試過中唔少好野,
其實都幾抵!

你死啦......

有剎那 已經可以開波
Jin 就暫時A+
黑尻都係A+

你死啦......

有剎那 已經可以開波
Jin 就暫時A+
黑尻都係A+

邊個係jin同黑尻?

你死啦......

有剎那 已經可以開波
Jin 就暫時A+
黑尻都係A+

邊個係jin同黑尻?

Jin 黃泉阿哥
黑尻 暗海賊
呢堆野係邊個既?
呢堆野係邊個既?

風獸+
呢堆野係邊個既?

上:風雙+
中:風拳+
下:風獸+
呢堆野係邊個既?

上:風雙+
中:風拳+
下:風獸+

Thx,全部都冇
塔59/F點過?兩隻菇遠一遠不停斬擊無效打擊無效,未去到都俾人KO哂
塔59/F點過?兩隻菇遠一遠不停斬擊無效打擊無效,未去到都俾人KO哂

唔記得係乜 cap張圖黎望下

https://youtu.be/hy0KyZ95Kc0

我無佢有2隻85lv龍騎,同我一隻75lv奇術

一字記之曰:堆

呢關係斬擊+射擊無效,基本陣容係龍騎/拳聖+教授,
無龍騎就出拳聖啦
其實除左限角之外其他角色d碎都唔好用石買慢慢刷
我見到新果隻忍者有50張碎同裝備品買
但係好貴
但係一日刷得3張刷到出年
仲要未有得刷
但係好貴
仲要未有得刷

除非好有錢,唔係真係慢慢等慢慢刷
非限角新出之後一定要等一個月至個半月先開放刷碎
隱密好似非限角
但係好貴
仲要未有得刷

隱密好似非限角

新碎關通常係開放「仲未有得刷碎既最舊個兩屆角色」,日子多數係月頭(今個月已開),所以你計計數就會知隻角幾時有得刷碎
但係好貴
仲要未有得刷

隱密好似非限角

新碎關通常係開放「仲未有得刷碎既最舊個兩屆角色」,日子多數係月頭(今個月已開),所以你計計數就會知隻角幾時有得刷碎

依家一個月會更新兩屆常駐池
聖槍醬都幾好用🤔
聖槍醬都幾好用🤔

但呢隻二三職好似平平無奇
到底主線仲有幾多章
新玩打到第三章覺得好撚漫長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞