香港有無人著Human Made ? (2)

970 回覆
9 Like 27 Dislike
個個人賣咩野$670?
每日限定tee
任買嘅款,又真係使搵佢買
But 我自己買又係大概$670 ,
搵佢買又係$670 , 其實佢都無得賺
想問online item description 好似無講係咪天竹綿。咁我點知邊款t-shirt 係天竹錦? Thanks.

有2XL 同有呢句 定番丸胴 就係天竺棉。

普通款最大得XL
*普通棉最大得XL
唔該哂巴打。想再問天竹綿普遍細過普通?
洗多幾次係咪咪長左?
咪係囉 佢自己都識計啦
佢唔係expect人地會賣得平過佢自己買返嚟呀嘛?
同佢有親咩 蝕住做?
自己唔買唔使咁講嘢嘅 仲要係版主 小家到

最緊要係佢早幾日同d group友講 700係合理
姐係人地賣670就唔合理 自己人賣700就仁慈
我懷疑呢個group 都係整黎比佢地出貨炒賣
都要睇下咩款嘅,唔知個位Milo係賣邊件,但當炒款/停產款賣$700又唔算貴。

個位朋友賣一件大家隨時都買到嘅日期Tee,又真係攪笑咗啲
賣$670果個del左post?
好似係 我都搵唔番
係我都del啦 賺嗰20,30蚊都有說話聽
咁佢個group就咪話可以俾人放嘢
係偏細,洗完唔係好覺長咗好多,可能係有長咗少少嘅。
Milo就仲搞笑 話自己唔炒賣
過兩日就放嘢 精神分裂?
個問題已經唔係炒唔炒賣 呢啲各取所需
之前都有人喺po屌過
個問題係佢兩個好撚大聲話自己唔會炒
轉個撚頭就放野 又轉個撚頭話人炒仔
彈出彈入到咁真係仲話做版主
唔怪得個group咁快已經淪落到炒賣為主
見佢鴨tee都補左3次 戒指又補左2次
仲諗緊鎖匙扣會唔會再補
睇黎都係要食炒
我22號買只係收到一落單嘅order confirmation.. 唔知可以點睇到件野咩status
Accessories 會少啲 今次鴨tee同戒指會補真係少之有少 我遲咗起身買唔到都果斷搵代購入 貴成倍
你代購買左咩最多等下睇埋星期六有無補 最後機會
我18號訂22號送到。你都等左一星期又真係耐d。一係試下回覆個 order confirmation 去問返個情況
我同你都買唔到嘅嘢
想問下有冇ching知邊度有得買對心心襪仔
好似紅心靚啲
好似係新鴨tee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞