香港有無人著Human Made ? (2)

970 回覆
9 Like 27 Dislike
Yes
想買黎緊件冷衫 應該咩size? Uniqlo著 L
琴日第一次係online store買 好期待
有冇人知官網依加仲寄唔寄香港?
寄,用Fedex ,比起之前用EMS平,但慢過之前。
係次次都卡係廣州,之後又飛韓國再飛香港
咁不如直接飛韓國再飛香港
我又冇喎 佢hm send個shipping張單個陣 fedex已經send咗wts嚟 問寄府上都智能櫃
22號place order到宜家都未有update
我之個星期六訂,上星期三已經送到屋企
之前個星期六
有fedex tracking send去你email?
我都係
反而冇。淨係收到 order confirmation
Fedex 好好多 EMS 送件又唔會call 人,咁岩無人又要等去郵局拎,依家仲要開得星期135 仲要提早關門 返工果d 都唔知點算Fedex 可以揀放係電子櫃到拎
23號買,剛收到出貨通知
Keyring嗰批?
yes
代表聯邦快遞(FedEx)機師的工會ALPA呼籲公司暫停在香港的業務,不滿員工遭受港府極嚴格的檢疫安排

工會表示,3名感染新型冠狀病毒的FedEx機師在沒有症狀下,被迫入院長達10日。而多名檢測為陰性的機師由於被列為密切接觸者,亦需要入住環境惡劣的政府隔離營地。

聯邦快遞發表聲明指,公司已經與政府當局充分合作,會為需要入院治療或隔離的機組人員提供支援。
出貨了
匙扣會唔會補貨 戒指都補左幾次
點揀放電子櫃拎?同埋fedex係送上門定點?
係送上門,除非你住疫區 送之前會有人call 你,絛人收件可以轉係7仔拎/電子櫃拎,勁方便 反觀ems 真係垃圾
多數唔會 首先冇人會咁蠢cancel order 加上HM不嬲極少做補貨 尤其係啲熱門item
所以過季嘢俾你搵到9成都係假
總括嚟講 拿拿聲食炒 襯佢未再俾人炒高個價
應該無得cancel order ?
我都等埋開季啲帽補貨

留意左呢個group一排
個版主真係得啖笑
免費送撚埋俾你好無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞