[突發]DSE考生張貼影有電腦條碼的相片上IG

1001 回覆
3376 Like 57 Dislike
推呀

咁又點

係囉 咁又點
今年咁遲先有

屌 一發不可收拾

咪on9啦bio都未考
佢點影到

樓上班友見到有人貼barcode就好似執到寶咁

真假難分

成班

大大隻字scarlet chu
bio補習老師個名
大家咪撚再推啦,tsz hei咁靚女我唔想去仆街啊
大家咪撚再推啦,tsz hei咁靚女我唔想佢仆街啊
1 follower 1 following係做乜撚
不如索性del account
年年都有呢啲on9仔
正皮 比d掙扎
唔好再推 佢好慘
推撚到條女仆街
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

樓主真係好撚仆街

唔畀正皮真係對唔住自己
留名跟進
唔好推啦
咁狗既 影相 拍埋寫真呀嘛笨
冇記錯考生指引係話影barcode會扣分降級 po埋上網會直接取消成績姐係dqlme
香港人好中意睇人扑街,爽歪歪

太遲啦我 搵唔到heihei啦
不要推

Tsz Hei
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞