[突發]DSE考生張貼影有電腦條碼的相片上IG

1001 回覆
3376 Like 57 Dislike
dont puss
唔好推啦

Btw條女咩樣
唔好推啦

Btw條女咩樣

上面有
你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

佢都大個女 好應該為自己做既野負責

你走啦
推到條傻閪仆街

how about this

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

你走啦

咁都撚到真心
條女ig呢 都冇正面樣
你地唔好咁啦

規舉就係規舉!考試一向都唔比影相啦, 更何況年年都有先例, 冇理由唔知掛? 唔做咪唔會發生lor
咪推啦 你地真係勁衰囉

我係今屆考生 多謝你先

你有無想過影barcode呢種一時之快會對自己有幾大傷害?自己傳出去咁on9你點見人,張相仲要咁清?我地班友可能就睇得好happy,你分分鐘就retake。人有時好脆弱,你有乜事的話,你良心過唔過意得去?

你有無想過影barcode呢種一時之快會對自己有幾大傷害?自己傳出去咁on9你點見人,張相仲要咁清?我地班友可能就睇得好happy,你分分鐘就retake。人有時好脆弱,你有乜事的話,你良心過唔過意得去?

IP都唔洗Check
勿推
其實你出左 post 就已經公開, 要查番就好容易 ,你開始已經沒有放過他。
當無睇過
how about this

做咩加密

IP都唔洗Check

計下角度都知喇
所以ig真係唔好亂俾人follow
樓主男定女啊
樓主係男唔識佢既 即係厹啦 貪人靚女先follow
係識佢既就 仆街仔一名

不過條女又無腦既 遮哂先po啊嘛

你嗰名啊
為屌而屌
仲以為2017無
真心仆街

1 Following 1 follower
睇下連登仔搞到人哋幾驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞