熱狗力撐屯門m記唔戴口罩MK打職員 稱:打得好!

280 回覆
632 Like 19 Dislike
熱狗就係共
佢地講啲嘢真係完全唔實際
個三觀究竟係做乜
成日覺得自己係神
睇透曬所有嘢
其實只係出嚟柒
屌,我終於信之前嗰間諜講話有個派別係中共派來,專搞分化⋯

三歲細路哥聽到都可能buy佢嗰套,有啲常識嘅人見到依件事咁都可以攞黃藍黎講,就知道有問題啦。

可唔可以唔好咩都拉去黃藍
(新聞)三毛最新分化方法 - 分別扮演最激的勇武 同 最左膠的和理非製做分化
https://lih.kg/2057756
推 每日戰線: 香港自治法
( 新聞 ) 任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。
https://lih.kg/1886400
我覺得熱狗同藍絲無分別,都係咁討厭
熱狗已經唔係講民主,而係講自己果套偏執道理。
啲熱狗一路話黃絲港豬支持政府既有關肺炎既政策,但其實無論蘋果/Arm Channel一直都針對政府啲防疫政策出圖屌鳩政府,Even民間都整左好多Memes去串鳩政府六點停堂食間野,講到尾班熱狗一直都打緊稻草人
佢下面張圖係人地翻譯外國啲圖,唔係香港黎
原圖:
其實我好唔明熱狗嘅定位係咩?目標係咩?
黃底撐藍咪永遠都選唔到
熱狗是垃圾
r撚爆頭
字都寫錯
咩叫顧員
佢唔係搞政治,而係搞邪教
佢地熱奇係一種反權威, 反主流意識形態的Cult黎架
太信自己個套
覺得如果當初大家信哂熱狗 就唔會搞到今時今日咁
所以依家就怨婦咁見咩鬧咩

陳雲套理論其實唔係沒道理
不過太多人因人廢言
同埋的確嘅係佢地聚唔到民意
咁空有理論咩都係假
同熱狗講野永遠晒氣,永遠覺得高你一級,好似公司老屎忽咁要三厭四,雨傘時都叫有做實事,依一兩年真係龜到唔知去邊,但問佢做左乜又話你黃衛兵資格論;問佢又乜意見又話一早講左啦、錦鯉(笑)...etc

雖然我認同佢地部分意見,甚至認為佢地換第二個包裝手法已經嬴好多本土派同素人,但今時今日已經冇野想同佢地講

利申,上屆投熱狗
雨革我都會睇下熱狗,但佢哋真係自命高人一等我真係頂唔撚順。

FB 有個熱狗朋友日日屌人黃絲豬,其實佢咪又係俾熱狗洗晒腦。

日又屌夜又屌,真係好撚煩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞