熱狗力撐屯門m記唔戴口罩MK打職員 稱:打得好!

280 回覆
632 Like 19 Dislike

其實到底熱狗依家個定位到底係咩
我睇到啲留言真係R晒頭 總之黃絲做嘅嘢就係錯
如果佢地真係想其他人聽佢地講野 點解要下下屌鳩人?

所以我覺得佢地只係想俾人覺得佢地好有高見
唔係想人信佢個套
入營慢慢屌
呢啲page除咗得閒屌黃,開兩個post懶睇通晒,實際有做過啲咩? 講啲嘢連意見都算唔上
其實如果佢地拎到d 解決方法出黎嘅話,佢地扮到高人我覺得無問題
不過最大問題係佢地除左扮高人同埋批鬥之外,係完全無提過任何建設性嘅建議
剛剛睇到隻熱狗叫Chan Ring,click入去睇笑撚死我,仲要支持唔戴口罩,係街見到唔戴d人分分鐘熱狗來
特登search 黎睇 屌笑出聲
成日share 埋d 廢文扮睇透跟住寫句乜鳩智力要求幾多幾多,講真真如果熱狗係掂嘅係叻嘅,一早就引鳩到佢地口中嘅蠢西黃屍撐佢地啦

咁你又話人蠢,但又無能力令班蠢人buy 你,咁你又有幾撚醒呢

成鳩日話特朗普習總聽到佢講,人地識你老鼠咩,行開d 啦

個國師陳雲,日日寫d 廢文,出黎講野就成碌柒咁,你點出黎搞政治啊,你幾時見一個成功嘅政治人物講野講到你咁鳩啊
因為熱青城有辦法用心理套路嚟令一班現實上失意嘅人覺得自己鶴立雞群,只係世上已無相馬伯樂去理解自己。

呢種自我認知嘅反差往往令一個人由自卑到自負,自我膨脹到乜都睇唔順眼人哋最低劣,自己群體先係最好只係啲人有眼無珠;一旦班人開始沉淪呢種心態後,就更加難去否定自己嘅想法同價值,雙重傷害自己。

所以話熱青城似宗教唔係冇原因。
仲有隻叫陳到 Chan Do 又係眾人皆醉佢獨醒d fd
所以我好多時覺得,佢地成日講咩智力智力,你心入面咁諗唔緊要,不過做政治嘅野就係要包裝,要sell 你個idea比一堆愚蠢嘅市民,你咁都做唔到嘅話,你智力又有幾高?

好老實講,呢個世界有邊個國家嘅人民係叻人?你仲要日日齋屌,

陳雲就永遠馬後炮話人地如果跟你做就一早成功啦咁
屌你啦,咁現實就係無跟你咁做,你點鳩up 幻想個結果都得架啦,因為根本無人證實到啊嘛
完全就係我想講嘅野
希特拉當年由啤酒館日日鳩up
up 到上去做元首
點解陳雲你咁撚廢,廿一世紀有埋fb internet 都搞唔掂?
自己好好檢討下出事喺邊啦

你班人過多幾年應該完全會消失喺舞台上架喇,可能唔洗幾年,過埋9月就應該無戲唱
主要原因係陳雲老師反對戴口罩
求書名,想睇
你唔講係熱狗我以為睇緊咩幫港出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞