[Season 3]ViuTV Chill Club 星期日21:30(20)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
調到咁夜
有時會超時?
聯賽無加時㗎
執番梘
以為地產仔
又mirror
做咩唔播新version
點解唔播新版 好聽d
今個星期咁少新歌
重溫緊 留意到新主持(其實都唔新)好一家人
同埋Mimi仲話我地viutv 我們香港人
真係唔好反佢咁多啦
我諗好難
Shirley Sham 沈殷怡在 Viu Tv 一號廠。
3分鐘 · 香港 ·
無法形容的興奮和幸福🥰
唱歌一直是我很熱愛的事情 遺憾未有機會好好學習 還未夠好 但堅持堅持著 就被幸運之神眷顧了✨
明晚(19/7)晚上9:30
ViuTv 《Chill Club》
有我和Thor 合唱《難得有情人》
❤️

第一次在電視中正式演出 很榮幸可以跟專業的Live Band 專業的拍檔一起享受舞台 謝謝 @thorlok 謝謝@型爆的每一位樂手老師🎵
感恩遇上專業的監製專業的製作團隊給我這次的翻唱機會 謝謝Terry @terrychui22 謝謝Herman @herman_to 謝謝影片製作團隊和環球唱片 @universalmusichk 🙇🏻‍♀️
當然還要感謝《Chill Club》的監製導演台前幕後成就了是次機會😭
最後我還想感謝 @chiuskinny 你在我膽怯的時候 從化妝間跑到現場為我打氣 還有 @mimilomanchong 幫我打氣叫我唔好怕💕
沒有你們 我什麼都不是
謝謝~(鞠躬)
@ Viu Tv 一號廠

終於
係咪分開錄影, 再剪返入聽日果集?
聽晚
沈殷怡
Youtube版唱得幾好
我返嚟了
今個禮拜真係好少新歌

Chill Club 推介歌單 13/7 - 17/7
黃色代表之前都冇播過

The Boogie Playboys - 南洋別戀
per se - 無窮
AGA - Mad (Remix) Feat. Ghost Style
馬天佑 - 鹿角少年
Mirror - IGNITED
黎明 - 顧家
衛詩 - 分手第二天
Zpecial feat. Cheronna 吳嘉熙 - 我的片單
盧冠廷 - 快樂老實人
ZolarWind 2.0 - 拳手

周杰倫 - Mojito
JC 陳泳彤 - 我該放手
鄧小巧 - 與人同行
薛凱琪 - 南昌街王子
Blaster - 番梘啟示錄
梁詠琪 - 100層樓的家
Nowhere Boys - 小丑
【娛圈爆疫】吳卓羲謝天華脫罩狂歡 麥德羅隨時攬炒娛圈
https://lih.kg/2114466

joey tang
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞